hvordan man kan male et gulv til at ligne terra cotta fliser

hvordan man kan male et gulv til at ligne terra cotta fliserOprettelse af fremkomsten af en terracotta flise gulv er en tidskrævende proces . Heldigvis terracotta fliser indeholde flere forskellige farver og ujævn teksturer så lille fejl i din imiteret maleteknik ikke bør ødelægge udseendet af det færdige gulv . Tag din tid på at vælge farver, og samler alle de leverancer, du har brug for , før du begynder at male at strømline processen

Du skal bruge: .
200- grus sandpapir
Broom .
Moppe.
Flad latex maling .
Craft skum .
Saks.
Latex våbenhus og gulvmaling .
Bageplade .
Pensel .
Klar lak vandbaseret polyurethan .


1 .
Sand på gulvet ved hjælp af 200- korn sandpapir . Både træ og beton gulve skal slibes til ru op til overfladen af gulvet , så malingen ordentligt kan klæbe til den .
2 .
Sweep moppe gulvet for at fjerne enhver støv skabt af slibning . Lad gulvet tid til at tørre helt , før du begynder at male.
3 .
Mal gulvet med flad latex maling tonet den farve , du ønsker at repræsentere injektionsmørtel af terracotta klinkegulv . Grå eller off-white maling vil skabe realistisk udseende injektionsmørtel.
4 .
Klip et stykke håndværk skum ind i en 12- tommer firkantet . Dette skum plads vil blive brugt som et stempel til at skabe den faux fliser . Du kan klippe en anden størrelse kvadrat , hvis du gerne vil give det udseende af mindre eller større fliser .
5 .
Buy flere farver latex veranda og gulvmaling . Disse malinger er specielt designet til at holde op til slid og ælde gulve udholde fra at blive betrådt . Vælg mindst fire farver ved hjælp af et stykke af den faktiske terracotta fliser og vælge maling farver du kan se i flisen .
6 .
Hæld noget af malingen i en gammel bageplade . Start med grundfarven i terracotta fliser og derefter tilføje mindre mængder af de andre farver der findes i flisen . Swirl farverne sammen , men ikke blande dem fuldstændigt.
7 .
Tryk skummet stempel i hvirvlede maling . Start i det ene hjørne af lokalet og begynder at stemple faux fliser på gulvet . Efterlad ca 1 /4 tommer mellem hver flise at give det udseende af fugerne . Fortsæt med at stemple hvirvlede malingen på gulvet , indtil du har dækket hele gulvet , og lad gulvet tørre .
8 .
Tilføj ekstra maling med en lille børste til at røre op fliser , hvis du ikke er tilfreds med deres udseende .
9 .
anvende to til tre lag klarlak vandbaseret polyurethan til gulvet . Lad hvert lag tørre helt , før du anvender den næste . Denne klare lag vil hjælpe med at beskytte malet gulvet .

Anden Artikel

 • Scooby - Doo mysteriet van ideer
 • betonvæg dækker ideer
 • hvordan man kan hænge billeder i et køkken
 • balouch persiske tæppe
 • hvordan du tilføjer badeværelset hylder til opbevaring
 • hvordan man kan konstruere et væv dispenser
 • hvordan du opretter en designer plads til " næsten " gratis
 • installation af kant flise gulve
 • funky design ideer til børn værelser
 • hvordan man kan male bølger i et barns værelse
 •