hvordan man kan male køkken hylderne

hvordan man kan male køkken hylderneHvis dit køkken hylderne er ved at blive grimme , løse problemet med et lag maling . Uanset om de er gemt væk bag lukkede døre eller ude i det fri, kan male din hylderne hurtigt give dit køkken et frisk udseende . Rene hylder gøre køkkenet føler lysere , hvilket gør det en mere munter sted . Du behøver ikke at hyre en maler . Maleri reolen er en nem projekt, som du kan udrette dig selv i et par dage

Du skal bruge: .
Ammoniak
Klude .
Tandbørste .
Sandpapir .
Elektrisk Sander .
Maler tape .
Drop klud .
Malerulle .
Rullebakke .
Primer .
Maling.
2- tommer pensel .
Utility kniv .


1 .
Tag hylderne , hvis det er muligt at fjerne dem let . Hvis ikke , kan du arbejde med dem intakt . Fjern alle gamle hylde papir .
2 .
Vask dine hylder med en opløsning lavet af 1 kop af ammoniak og 1 kop vand . Tør dem ned med en opløsning løsning til at fjerne ethvert fedt , snavs , støv eller rester , der kan have opbygget på dem . Brug en gammel tandbørste , hvis genstridige snavs forbliver i hjørner .
3 .
Sand reolen med en fin sandkorn sandpapir . Du kan bruge en elektrisk slibemaskine , hvis du har en , eller sand i hånden . Tør støvet væk med en fugtig klud .
4 .
Tape omkring din hylderne , hvis du ikke kan fjerne dem , for at holde male fra at komme på væggene . Vær sikker på at tape over og under hver hylde , på begge sider og på tværs af bagvæggen .
5 .
afgørelse om den type af maling finish du ønsker at bruge . Køkkenet hylder kan få beskidte hurtigt , så at vælge en maling med en finish , der er lettere at rengøre vil gøre vedligeholdelse lettere . Oliemaling fungerer godt til køkkenet , som gør latexmaling i en højglans eller semi-gloss finish .
6 .
Åbne vinduer for ventilation , eller tage flytbare hylder udendørs , hvis det ønskes. Spred en dråbe klud på gulvet under dit arbejdsområde .
7 .
Prime reolen med en olie eller latex baseret primer , alt efter hvilken type maling , du bruger. Prime så meget af hylderne som muligt med en rulle . Hvis dine hylder stadig er knyttet , skal du bruge en 2- tommer pensel til at male omkring kanterne tæt på væggen . Prime toppen , bunden og udsatte kanter af dine hylder .
8 .
Påfør endnu et lag af primer hvis det er nødvendigt . Tillad primeren tørre i 24 timer.
9 .
Vælg en maling farve . Vælg en farve, der passer væggene eller et skab, hylderne er i for en mere subtil look . Vælg en kontrastfarve for at gøre det pop op mod bagvæggen , eller vælge en anden farve på forsiden kanter af hylderne for at gøre dem skiller sig ud .
10 .
Roll på malingen farve efter eget valg . Brug en 2- tommer pensel til at male kanten i nærheden af vægge kun hvis det er nødvendigt .
11 .
Lad malingen tørre i mindst 24 timer før udskiftning hylder , der er blevet fjernet . Kør en hobbykniv langs kanten af båndet , hvis du har brugt det , til at holde en ren kant og undgå maling skaller . Fjern tapen .
12 .
Lad hylderne til tørre i flere dage , før du bruger hylde foring eller placere noget på dem . I varmt og fugtigt klima , skal du måske til at vente en uge . Dette vil forhindre elementer fra at gøre indsnit , holder sig til eller at ødelægge din maling job .

Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre gardiner ud af plader , duge , pudebetræk
 • prinsesse slot soveværelse ideer
 • udsmykning med stof rør gardiner
 • fordelene ved træpersienner
 • hvordan man tapet omkring skifte plader og lamper
 • hvordan man kan rense skimmel fra puder
 • hvordan man kan fjerne maling indlejret i træ korn
 • hvordan du installerer i træk forsænket belysning
 • River House indretning idéer
 • paraffin vs soja
 •