ideer til stof rumdelere

ideer til stof rumdelereStof rumdelere tilføje mønster og funktion til en plads . Rumdeler kan afsnittet ud en MP kontor og legerum . Hænge en mur af gardiner til at give privatlivets fred i et studie lejlighed eller tilføje farve til en leje . Du kan gøre et stof skillevæg selv for at spare penge og vælg din egen mønstre

Hængende rumdelere

Hængende rumdelere frigøre gulvplads og giver dig mulighed for at oprette en rumdeler hvor du har brug for . Opret en Portrum med en hængende stof væg . Dekorative træ gardinstænger og ringe tilføje stil . En gardin panel kan hænge fra en stang , som du suspenderer med plante kroge og kæde . Fortsæt på samme gardiner paneler fra vinduerne på skillelinjen for en sammenhængende look .

Brug en rumdeler til afsnittet ud en kælder eller oprette et kontor i et åbent område . Spor , der anvendes på hospitaler udgør en L form . Installer beslaget overfor et hjørne væg til afsnittet ud et helt område . Hæng tæppet med snap tape og faner .

rumdeler behøver ikke at være fra gulv til loft . Hænge en skillevæg over en halv boghylde at adskille en spisestue fra stuen . En vintage træ vindue tilføjer charme til dit hjem . Male rammen med en bedrøvet finish for en hytte look . Hang det med loftet kroge og dekorative kæde . Du kan endda pynte vinduet med håndmalede cirkler og bregner til et personligt præg .

Kunstnerisk rumdelere

Du kan fikse op et eksisterende stof rumdeler til at personliggøre din plads . En jern Divider kan have almindeligt lærred stof på det allerede . Bruge de eksisterende stof som en maling lærred med skum pensler og akryl maling . For en teenagers værelse skabe en bylandskab og top med en fjer boa . Hvis du ønsker en mere sofistikeret rumdeler , så prøv en ombre effekt , hvor flere nuancer af samme farve blend ind i hinanden .

Lav en rumdeler til dit barns værelse . Det fungerer godt , hvis du har flere børn deler en plads eller ønsker at oprette et separat område for at studere . Find store båre bar ved et håndværk butik . Installer et center bandage til at holde stoffet stramt . Stræk farverige trykt stof over rammen og sikres med en hæftepistol . Brug stof på hver side , så rammen er dekorative fra alle områder af rummet . Trim med bånd eller blonder til at skjule sømmen af de to stoffer . Hængsler vedhæfte lærrederne sammen til en rumdeler , der er lige dit barns størrelse .

Anden Artikel

 • simpelthen primitive udsmykning id¦er
 • udsmykning idéer til at gøre et hus rustik
 • ideer til en dug
 • hvordan man kan hænge perler for døråbninger
 • hvordan man kan hænge en elektrisk lys armatur
 • hvordan man laver en rumdeler til dit værelse
 • hvordan man kan male ark aluminium
 • dinosaur udsmykning idéer
 • udsmykning ideer til en 1970’erne model hus trailer
 • hvordan man vandtæt vandbaseret maling
 •