instruktioner til at passe rullegardiner

instruktioner til at passe rullegardinerRullegardiner er en klassisk vindue behandling stil . Rullegardiner fås i en række materialer , fra naturlige græsser , at sengetøj , tøj, og ruskind på svær rum-mørklægning vinyl . Rullegardiner kan designes med en simpel , grundlæggende bundskinne , som er forstærket med en hul plastik eller fast PVC bar , eller de kan være udformet med dekorative kammuslinger og stof trim . Mange rullegardin stilarter er tilgængelige ved bestilling eller i en praktisk og billig cut-til-size- mens-du-venter -model .

Indretning Rullegardiner til en Inside Mount

Nej vindue er dimensioneret nøjagtig det samme. Enten bredden af de enkelte vinduer vil ændre eller højderne vil variere . Der er standard vinduesstørrelser , der spiste på markedet , men når de er installeret , vil målingerne være anderledes . Måling enkelte vindue til den korrekte størrelse er vigtig , så rullegardin kan tilpasses til at passe den præcise vindue. Ved måling af størrelsen af et vindue , så rullegardin kan monteres inde i vinduesrammen , er flere målinger, der kræves for at få en præcis idé om den ideelle rullegardin størrelse . Brug et målebånd , måle den indvendige side af vinduesrammen øverst i vinduesrammen , ved midten af vinduesrammen , og i bunden af vinduesrammen . Derefter måle højden af vinduet indersiden af vinduesrammen på venstre side , højre side , og midt i vinduesrammen . Hvis hver bredde og højde måling er den samme , kan vinduesrammen være firkantet . Hvis målingerne ikke er på alle ens, vinduesrammen er ikke firkantet . Vinduesrammer , som er ude af firkantede er mere udbredt end kvadratisk vinduesrammer . Dette er grunden til flere målinger er nødvendige for at finde den ideelle blinde størrelse til vinduet . Rullegardiner kan monteres ved hjælp af " tip-til-spids "-metoden . Monteringsbeslagene er monteret på siderne af vinduesrammen og rullegardin hænger fra spidsen af rullegardin selv . Der er ikke meget plads til fejl ved hjælp af denne metode , så målingerne er nødt til at være nøjagtig .

Indretning Rullegardiner til en Udenfor Mount

Montering en rullegardin uden for vinduet ramme giver dig mere spillerum med hensyn til størrelsen af den faktiske blinde og størrelsen af den dækning, de blinde vil give . Valsen blind kan monteres direkte på huset , eller trim , rundt om vinduet . Det kan også monteres på væggen omkring vinduet , om der er kabinettet omkring vinduet eller ej. Forskellige beslag er nødvendige for at montere et rullegardin uden for vinduesrammen i modsætning til inde i vinduesrammen . Der er også en universel mount-stil beslag , der kan bruges til enten i eller uden for montering . Det korrekte mål for en ekstern montering afhænger af, hvor du gerne vil montere rullegardin . Den typiske overlapning er 1-1/2 inches bredere end den indvendige vinduesramme på hver side af vinduet . For større dækning , for og omfanget af den dækning der kræves for en black-out rullegardin , tilføje et par mere inches til bredden af rullegardin . Måling for højden af rullegardin følger et lignende mønster. Den fulde højde af den blinde bestemmes ved montering position rullegardin . Tilføj et par ekstra inches for en bedre vindue dækning nederst i vinduet .

Anden Artikel

 • hvordan man deaktiverer en oversvømmelse lys
 • hvordan man kan dekorere dit badeværelse med Rubber Duck legetøj
 • Hvordan kan jeg genbruge mit tapet ?
 • naturlige bambus gulve & hunde
 • hvordan man kan dekorere med 100 % polyester
 • hvordan man kan gøre gardinerne for børn
 • hvordan man plet interiør konkrete til at ligne flise
 • hvordan man kan identificere Syracuse kina mønstre
 • kreative hjem udsmykning idéer
 • hjemmelavet isoleret forhæng
 •