køkken belysning tips

køkken belysning tipsGod belysning er afgørende i køkkenet . Et lys i midten af lokalet er ikke tilstrækkelig til kokke , der laver opgaver på disken , komfur og ø . Hvis dit køkken er forældet , men en remodel er kun en drøm , installere nye belysning er en billig måde at gøre rummet mere behageligt sted at tilbringe tid i , for både dig og dine gæster

Under Skabe

Det vigtigste sted for opgave belysning i et køkken er under overskabe , hvor det vil være funktionel samt give et attraktivt glød . Under-skab inventar er tilgængelige på hjem forbedring butikker og kan knyttes til nogen kabinet . Armaturerne har en lav profil og komme udstyret med lange løg eller med en række mindre pærer .

Over en ø

Ekstra belysning er af afgørende betydning over køkken øer . Øer giver en nyttig plads til at hakke og prepping mad , men dårlig belysning gør disse opgaver hårdere . Vedhæng lys suspenderet lige over øen er perfekt til denne ansøgning , hvilket er hvorfor de er så almindeligt ses i nye køkkener . De giver også en dekorativ touch , med et væld af stilarter og farver til rådighed . Hvis tre små vedhæng over en ø er noget , du har set for mange gange , kan du prøve en eller to store lys , eller en interessant armatur lavet netop for øer , med flere lys forgrening ud fra det .

Generelt Lys

Overhead belysning er en anden nødvendig ingrediens for en veloplyst køkken . Hvis dit center stativ er træt og ude af dato , erstatte det med noget mere attraktiv . Et trendy mulighed er en kurvet spor stativ med en håndfuld af separate lys . Ikke alene er dette en samtale stykke , men også spreder lys i hele rummet bedre end en enkelt kuppel lys .

En anden mulighed , hvis du har et større budget , er at installere forsænket belysning . Hvis du planlægger at gøre dette , men det er en god idé at få hjælp fra en lysdesigner , før du placerer lysene . Når de er i , vil du ikke være i stand til at skifte mening uden en masse udgifter og hovedpine . Hvis forsænket lys ikke er placeret med omhu, kan de forårsage skygger , så det er vigtigt at få det rigtigt første gang .

i pantry

Glem ikke dit spisekammer , når man laver en plan for køkken belysning . Utilstrækkelig belysning i pantry gør det svært at se i sit fordybninger og finde det, du leder efter . Hvis der er nok plads mellem hylderne , installation under -kabinet lys under hver hylde , hvor den vil lyse op i reolen nedenfor . Hvis et loft stativ er din eneste mulighed , køb en, der har flere forskellige pærer , der kan pege mod et andet område i pantry .

Anden Artikel

 • udsmykning ideer til en solsikke gul køkken
 • hvordan du foretager fejlfinding motion control udvendige oversvømmelse lys
 • hvad er en to bil tandem garage ?
 • hvordan man kan måle draperier stænger
 • vindue behandlinger til køkkener
 • hvordan man kan opretholde Onyx countertops
 • hvordan man kan gøre rørsystemer til puder
 • hvordan du opgraderer køkkenet lysstofrør
 • hvordan man laver en omkostningseffektiv forbedring af egen bolig
 • boligindretning ideer med 3 hunde
 •