kreative måder at dække et bord

kreative måder at dække et bordIndstilling af tabellen ikke nødvendigt at være kedeligt . Med nogle kreativitet og inspiration fra gode ideer , skabe en tabel , der dækker dette er underholdende , eksotiske og endda sjovt for børnene . Skabe unikke og udtryksfulde bord belægninger kunne blive en regelmæssig familie projekt , eller de kan være en sjov ting du kan bruge til at holde børnene beskæftiget på en regnfuld lørdag eftermiddag

et klubhus

Når du ser på dit bord , kan du kun se en tabel , men der er en god chance for , at dine børn ser en klubhus . Find en mørk dug , der dækker hele tabellen på alle sider , og derefter begynde at bruge din fantasi til at bringe klubhuset til livet . Make It og elsker det , der er anført nedenfor , er en hjemmeside , der tilbyder nogle meget kreative ideer klubhus bordet belægninger . Start med at skære en dør og et vindue i dit klubhus , derefter fortsætte ved at tilføje vindue besætning og en række andre design .

Det behøver ikke at stoppe ved et klubhus . Brug en rød dug og gøre en brandstation . En grøn dug kan blive en hær telt . Få en sort dug og oprette en mørk hule . Ekspandere på klubhuset idé at skabe en verden under bordet .

Gør middag Interessant

CBS News foreslår nogle placesettings , der ville gøre enhver bord interessant . Cut en gammel tavle eller whiteboard i flere rektangulære stykker og bruge dem som placesettings for tabellen . Mens alle venter på middag , de har noget at trække på .

Brug frisk frugt til accent dit bord , når gæsterne er over til middag . Få en stor klar skål , fyld den med vand og æbler , og du har en æble-dunker konkurrence som et centralt . Brug forskellige størrelse containere , men holde sig til den samme farve æbler til at skabe et tema . Det er ikke altid nødvendigt at æbler . Brug en klar vase fyldt med bananer som et centralt , eller måske du kunne smelte chokolade i en skål og flyde jordbær i den som en appetitvækker . Unikt sted indstillinger og centerpieces kan lave mad mere interessant for alle .

Creative Materialer

Overvej at bruge gulvbelægning som kreativ accenter til dine tabeller . Studio Nå foråret tyder på, at nogle af de mere eksotiske udseende gulvbelægning kan også gøre interessante tabel belægninger . Vinyl gulv sektioner designet til at ligne dyrt marmor eller sten kan gøre effektiv bordplader . Brug gulvfliser lavet af sten fastgjort til en maske opbakning til at gøre dit bord se ud som om den var dækket i funklende hvide småsten . Næste gang du er til fods gennem gulvet del af et hjem forbedring butik , begynde at tænke over , der dækker dine tabeller så godt.

Anden Artikel

 • hvordan man kan spare på log møbler
 • gulv pude ideer
 • lakering mørk bejdset køkkenskabe
 • hvordan man kan dekorere en lejlighed sommerhus stil
 • hvordan man designer med røde møbler
 • væg tekstur eksempler
 • soveværelse ideer for piger , der jager
 • DIY : privacy matteret vindue blanding
 • hvordan man kan gøre en høj stol puder
 • plads temaer til teenagere
 •