kreative måder at skygge en gårdhave

kreative måder at skygge en gårdhaveEn terrasse er en udvidelse af dit hjem , hvor du kan underholde familie og venner og nyde den friske luft . Medmindre din terrasse er skraveret , dog bruge tid der i direkte sollys kan være varmt og ubehageligt . Med nogle kreativitet , kan du skygge din terrasse og gøre det en kærkommen pause

Hang en Shade Sejl

Shade sejl er tunge , trekantede stykker stof strakt oven på en gårdhave mellem pæle eller træer . De kommer i mange farver og de fleste har en UV- belægning og fugemasse for at gøre dem resistente over for solskader . Skabe en finurlig miljøet ved at vælge en skygge sejl med en levende mønster og farve . For en mere luksuriøs udendørs plads , skal du vælge en dybere tonet nuance , der koordinerer med din havemøbler . Du kan købe pre -made skygge sejl og pæle , eller du kan spare penge ved at lave din egen skygge sejl .

Vælg en tung skygge klud stof, fremstillet specielt til udendørs brug . Du kan finde dette på stof butikker og nogle udendørs butikker . Du bliver nødt til at måle den plads , hvor du vil hænge kluden . Da skygge sejl er designet til at være strakt stramt , vil du ikke brug for en masse ekstra klud . Opret kantning af sy en kontrasterende strimmel af stof på sømmen . Vedhæft tyller dig selv eller spørg din hardware butik at gøre dette for dig .

Paint en Lattice

Brug billig haven gitter giver en kreativ måde at tilføje en personlig , kunstnerisk præg din terrasse . Brug udvendige , vejrbestandige maling til dette projekt . Lav en sjov gårdhave dækning ved at male gitter himmelblå og tilføje hvide skyer , eller bruge levende farver for at skabe en regnbue . Mulighederne er ubegrænsede . Mål den plads, du har til hensigt at dække og bede et hjem forbedring butik til at trimme premade gitre , eller sætte to eller flere sammen ved hjælp galvaniseret tråd . Andrew D' Amato , medejer af Andrews Maleri i Milton , MA , siger male et gitter er let, hvis du bruger en høj volumen, til lav-tryk sprøjte maling på overfladen . Du kan derefter tilføje detaljer ved hjælp af en pensel , når basen pelsen er tør . Have gitter vil give en hel del dappled skygge .

Opret en Arbor

Selvom det ikke er øjeblikkelige , en levende have lysthus er en vidunderlig måde at skygge en gårdhave . Køb en premade buet espalier og anden form for hurtigtvoksende duftende vin , sådan jasmin eller kaprifolium . En ikke-duftende mulighed er Bougainvillea . Køb planter i 5- gallon spand for den hurtigste rute til modne vækst . Plant en eller to vinstokke i store , dekorative keramik potter og læg dem på hver side af Lysthuset . Flettes ind i hinanden alle mister vinstokke i espalier , så planten vil klatre som det vokser . Tal med eksperten på dit havecenter til at hjælpe dig vælge de rigtige planter til dit klima og behov .

Overvejelser

Skærmen projekter opført her, vil ikke give læ mod regn . Shade sejl behandlet med en UV -belægning vil holde skadelige stråler fra din familie og gæster , men vær opmærksom på , at gitre og dorne vil give UV -stråler for at kigge gennem åbne områder .

Anden Artikel

 • hvordan man kan identificere keramik mærke ørn Made in America
 • hvordan man kan måle og planlægge sidespor
 • rækkehus udsmykning idéer
 • hvordan man kan male en olietønde i en kælder
 • hvordan man skaber seng gardiner uden en baldakin sengeramme
 • hvordan du installerer lamineret vægpaneler
 • hvordan du gør din garderobe til at ligne en skab med klistermærker
 • kreativt billede indramning idéer
 • hvordan man kan give malede møbler en lys glans
 • hvordan man laver en sindsro springvand
 •