kunsten at vejrliget

kunsten at vejrligetObjekter, der er udsat for virkningen af de elementer, bliver forvitret over tid, hvilket betyder at de viser resultaterne af vind, vand , varme og jord . Forvitret poster indeholde historie og fortælling i deres overflader . Teknikker kan bruges til at genskabe forvitret virkninger på ny eller på anden måde beskyttet overflader . Kunsten at vejrlig kan skabe historie og historie, hvor de ikke findes . Den vejrlig Processen kan bruges til at glæde eller narre forbrugerne

Historie

forvitring teknikker deler en tæt historie med dekorative maleri . Det er vanskeligt at pege på det tidspunkt , at ideen om vejrliget kom i spil . Reproduktion af metal patinas ( forvitret metaller ) og rystende af skoven for at få dem vist ældre er givetvis værktøjer i dekorative maleri værktøjskasse med nogen håndværker og kan ses tydeligt i det 17. og 18. århundrede faux maleri stil franskmænd og italienere . Den øgede efterspørgsel efter visse typer af finish i løbet af denne tid førte periode til handel skoler , lærepladser og oprettelsen af dekorative finish standarder .

Teknikker

forvitring teknikker kan gribes an ved at skabe en positiv proces ( tilføje noget ) eller en negativ proces ( at fjerne eller fjernelse af noget ) . Brug kæder og hamre til at ridse , bule og skader et møbel er en negativ vejrlig teknik . Tilføjelsen af en mørk glasur til at gøre en farve vises ældre og ældre er en positiv proces . Nogle gange er der er en kombination af de to metoder , der anvendes . For eksempel gør en skramme og bule teknik, så har det en glasur tilføjet mørkere ridser og buler dem synes at have været der i meget lang tid .

Typer

forvitring sker ved sørgeligt , at skabe en patina brug af kemikalier Ved slibning og dygtige lagdeling af teknikker . Boiserie er en type af franske vejrlig proces, der efterligner træpaneler af 17. og 18. århundredes Europa . " The Art of Faux " af Pierre Finkelstein afslører en 11- trins proces til at reproducere de vejrbidte look, panelerne tog på over tid . Sprutte effekter gør det ud til, at overfladen har været udsat for vand og varme , der har adskilt, og derefter knækkede overfladen maling . Denne teknik kan nu opfyldes ved brug af et produkt skabt specielt at sprutte malede overflader . En nem og hurtig type vejrlig proces er slibning af kanter , hjørner og områder af møbler , der typisk får en masse brug .

Bruger

Kunsten at vejrlig kan anvendes åbent ( med den viden og efter anmodning fra dets anvendelse ) eller at bedrage sit publikum . Et møbel kan bygges og derefter forvitret til at fremstå som om det var en antik . Vide, hvordan møbler blev lavet i den periode, som er angivet på prisseddel kan afsløre vildledende praksis vejrlig . Bøger som " A Field Guide Til amerikansk antikke møbler " af Joseph T. Butler , Kathleen Eagen Johnson og Ray Skibinksi kan give oplysninger om faktiske konstruktion teknikker, der anvendes til at gøre antikke møbler . Bevæbnet med denne viden , en køber er mere tilbøjelig til at anerkende vildledende vejrlig . Yderligere forståelse af passende farver og tilgængelige materialer foretrukne perioder kan findes i " The Art of Faux . "

Værktøjer

Sammen med en række af pensler , klude , svampe , river og hamre , kunsten at vejrliget afhænger maling og kemikalier . Karakteristika af maling vil give en bestemt farve eller konsistens . For eksempel , udtynding vandbaseret maling med en 50:50 blanding af maling og vand skaber et simpelt glasur , der kan give udseendet af snavs og smuds i sprækker af et objekt . Kemikalier kan bruges på metaloverflader , så de ser meget ældre end de reelt er . Når bronze bliver udsat for klorider , det bliver grønt , men når de udsættes for svovl producerer en slidt , brun farve . Brugen af ammonium sulfid på bronze vil skabe en blå-sort , der synes at være sod .

Anden Artikel

 • fælles design for yderdøren håndsæt
 • victorianske hus maleri ideer
 • hvordan du installerer hus tapet
 • hvordan man åbner draperier ringe
 • hvordan man kan male soveværelse vægge hvide
 • hvordan man kan overlappe trække gardiner
 • gulv pude ideer
 • hvordan monterer et LCD-tv på en væg med krydsfiner
 • gør det selv badeværelse væg scener
 • hvordan man kan tilføje brændstof til Tiki fakler og sikkerhedsanvisninger
 •