luksuriøst badeværelse makeover ideer

luksuriøst badeværelse makeover ideerMange husejere tror måske , at de har brug for at investere i et dyrt og tidskrævende rennovation med henblik på at skabe et luksuriøst badeværelse . Dette er ikke nødvendigvis tilfældet . En standard badeværelse kan laves over i et luksuriøst tilflugtssted uden en større remodel ved at investere i nogle få vigtige elementer og tilbehør , samt nogle maleri , hvis det er nødvendigt . Resultatet vil være et luksuriøst badeværelse på et lille budget

Du skal bruge: .
Par flade Draperiet paneler
. Målebånd .
Syning ben .
Symaskine .
Tråd .
Pleater tape .
Syning nålen .

Hardware

Skift hardware i dit badeværelse til øjeblikkeligt at opgradere den . En ny børstet bronze vask vandhane eller et masserer brusehoved vil gå langt i at skabe en luksuriøs fornemmelse i dit badeværelse . Udskift dine gamle lamper med dem , der matcher din nye hardware . Du kan endda opgradere " flusher " på dit toilet til øjeblikkeligt at gøre det ser nyere . For at spare penge , skal du gøre installationen selv , eller hvis du ikke er sikker på dine evner , hyre nogen du har tillid til at gøre det .

Tekstiler

Upgrade tekstilerne i dit badeværelse . Vælg den højeste kvalitet , største bomuld håndklæder du har råd til . Invester i en smuk , høj kvalitet badeforhæng , hvis du har et brusebad , og blød , plys gulv måtter . Hvis du virkelig ønsker at være en smule dekadent , kan du købe et håndklæde varmere at varme dine håndklæder .

Fliser

Installation et klinkegulv er der en hurtig måde at gøre dit badeværelse se lidt mere luksuriøs . De fleste badeværelser er små , hvilket betyder at du kan købe en højere kvalitet, fliser , da du ikke behøver mange at dække gulvet . Hvis du ønsker at flise væggene , skal du bruge flere penge , men en virkelig luksuriøst badeværelse kan funktionen granit eller marmor fliser som dækker bruseområdet fra gulv til loft .

Detaljer

For nogle et luksuriøst badeværelse er alt i detaljer . Opgradere din forfængelighed ved at købe en unik spejl til at gå over det , eller splurge på en granit køkkenbordet til din forfængelighed . Hænge nogle svævende hylder over dit badekar , og sæt nogle dyre badesalt på dem sammen med en sølv -backed bad pensel. Endelig fuldføre din luksuriøse tilbagetog ved at investere i en jetted eller jacuzzi badekar , hvis dit budget tillader .

Anden Artikel

 • hvordan man gør farveskema projekter
 • hvordan man laver en gårdhave vindue behandling
 • hvordan man kan dekorere en altan
 • hvordan man designer plast dækplader
 • beskrivelse af spansk stil hjem
 • hvilken type farvestof til brug på nylon tæppe ?
 • Aubusson tæppe pleje
 • hvordan man kan skjule eltavler
 • farvning og efterbehandling eg
 • Kilim stof definition
 •