oplysninger om Berber og sisal tæpper

oplysninger om Berber og sisal tæpperBåde Berber og sisal tæpper har et slankt , attraktivt look med en lav profil . De kommer i mange forskellige farver til at matche enhver indretning . Generelt er begge typer af tæpper holdbare og nemme at vedligeholde , men hver især har nogle ulemper

Berber Carpet

Udtrykket " Berber "henviser til den stil af tæppe , snarere end hvad det er lavet af . De fleste Berber tæpper er lavet af uld , nylon , olefin eller andre syntetiske fibre . Berber tæpper består af stramme , opretstående sløjfer , der giver tæppet en nubby udseende . Løkkerne af mange Berber tæpper har en konsekvent højde , hvilket gør tæppet overfladen flad , men andre har løkker af forskellig højde , der skaber et mønster .

Da det var første gang produceret , Berber tæpper var for det meste hvid eller off-white , men i dag er tilgængelig i en bred vifte af farver . Uld Berber er den dyreste og betragtes som den bedste , men de fleste nye Berber tæpper er lavet af billig olefiner ( polypropylen ) .

Sisal Carpet

Sisal tæppet er vævet af fibre , der kommer fra sisal plante , en type af agave . Sisal kan være farvede og betragtes som en af de mest holdbare naturlige fibre til rådighed . Det er nogle gange kombineret med uld til at skabe tæpper med blødhed af uld og sejhed af sisal .

Fordi det er lavet af en vedvarende ressource , sisal er miljøvenlig . Selv om det er tilgængeligt i væg -til-væg-tæpper , måske dens mest almindelige anvendelse er i område tæpper .

Fastholdelse Berber Carpet

Den sløjfer i Berber tæppe kan hjælpe med at holde snavs ude , men omvendt , når snavs ikke får i , kan det være svært at få det ud igen . Vakuum din Berber tæppe jævnligt for at få snavs , før det har en chance for at synke under overfladen . Brug kun suge , uden piskeris barer og pensler , for at undgå at snuppe en løkke og blokering dit tæppe . Lejlighedsvis damp rengøring kan være forpligtet til at holde din Berber leder sit bedste .

Fastholdelse Sisal Carpet

Sisal gulve bør støvsuges regelmæssigt for at holde snavs ude af vævning, som kan gnide fibrene og forårsage slid . Spild, selv af rent vand , kan plette sisal , fordi de bringer snavs tilbage op til overfladen . Eventuelle spild skal rengøres op med det samme ved at duppe , ikke gnide , med en ren klud . Test enhver sæbe i et ikke synligt sted , da sisal er en naturlig fiber og rengøringsmidler kan fjerne farven .

Overvejelser

Berber tæppe har ry for at være svære at rengøre , men med nye farver og smudsafvisende fibre , at problemet er stort set i fortiden . Dog ikke Berber har en tendens til at vise sømme , og alle ulemper kan få det til at opklare .

Sisal tæpper kan krympe , når det bliver vådt , hvilket kan være et problem , hvis spild er sandsynligt , som i boliger med små børn . I stærkt trafikerede områder , kan sisal få sammenfiltret .

Anden Artikel

 • typisk konstruktion af et pantry køkken
 • køkkenbord kant stilarter
 • værktøjer til brug for en krone støbning installation
 • hvordan man vælger den bedste jute tæppe pad
 • badeværelse belysning stativ ideer
 • hvordan man kan hænge perler for døråbninger
 • hvordan man varme op et værelse
 • hvordan man kan cementere et spejl på væggen
 • hvordan man kan anslå maleri omkostninger
 • instruktioner for en nøgle vind ur
 •