ordentlig belysning til et hjem

ordentlig belysning til et hjemEn korrekt tændte hjem er varmt og indbydende , samtidig med at være produktiv at arbejde i. Du er i stand til at få opgaverne udført på forskellige områder , se godt nok til at komme rundt og har belysning , der forbedrer dit humør . En undersøgelse fra Lyset Højre Konsortiet konstaterede, at " folk , der er mere tilfredse med deres belysning kurs rummet som mere attraktive , er gladere og mere komfortable og tilfredse med deres miljø og arbejde. "

Natural Lys

En af de bedste måder at lyset som helst område af dit hjem er med brugen af naturligt lys fra vinduer . Naturligt lys kan forbedres ved brug af lyse vægfarver , fordi lyset reflekteres blødt tilbage i rummet

Primary Lys

Primær belysning-. eller direkte belysning-inde i dit hjem er vigtigt for at kunne effektivt lys hvert område godt nok til alle til at se klart. Ofte primære belysning i form af Loftlamper , fordi de er effektive på belysning et helt rum på én gang . Direkte lys tendens til at være de klogeste og mest brutale , så har disse på en lysdæmper er mere tiltrækkende .

Accent Belysning

Accent belysning bruges til at accent speciale stykker i et rum eller gangen . Ofte accent lys bruges mere til dekoration og stil , end der faktisk kan være en nyttig lys i et rum . Almindelige typer af accent lys er billedet lys til at fremhæve illustrationen på en væg og små spots til accent en antik vase eller samleobjekter på en hylde .

Opgave Lys

Task belysning bruges til specifikke opgaver i hjemmet . Denne type belysning fokuserer mere lys til et bestemt område , så du er i stand til at se klart , når du laver noget bestemt .

køkkenbordet eller ø har ofte opgave belysning over det for eksempel , at tilføje mere lys til området , mens du er madlavning . Læsning kroge , håndværk hjørner og kontorborde ofte arbejdslamper samt-såsom et gulv eller bordlampe-der kan være tændt , når yderligere belysning er nødvendig for dit projekt eller arbejdsområde .

Mens opgave belysning kan bruges som supplement til direkte belysning for at sikre, at du har nok lys til dit arbejde , ved hjælp af opgave belysning alene kan skabe en varm og hyggelig , intim følelse til det område du bruger det i også.

Strategisk kombinerer naturlige lyskilder med primær , accent og opgave belysning i hele dit hjem , vil gøre det meget mere behageligt og funktionelt for dag-til-dag aktiviteter .

Anden Artikel

 • hvordan man kan afslutte lomme døre
 • hvilken type gardiner kan bruges på spænding stænger ?
 • Shaw laminatgulve instruktioner
 • hvad de skal gøre , hvis dit vindue behandlinger er for korte ?
 • hvordan man kan ændre et loft fan til en lys armatur
 • lys skærm ideer
 • hvordan man omlakering en ekstern ovndøren
 • tabel tema ideer
 • hvordan man laver en kobber blad dekoration
 • installation af kant flise gulve
 •