på , hvad højde til at hænge et spejl & hylde på en væg ?

på , hvad højde til at hænge et spejl & hylde på en væg ?Højden og placering , hvor det skal hænge et spejl og hylde , vil blive bestemt af flere faktorer af plads og rum design . Som du kigger rundt , liste flere ting, du kan lide og ikke lide ved et værelse , som du dekorerer . Se listen som du eksperimenterer med højde og placering for at skabe et rum , der er funktionel og smuk

dekorativ Overvejelser

Hvad er formålet med spejlet ? Hvordan det vil blive brugt til at dekorere eller til rent funktionelle formål , vil ændre højden af sin placering . Højden er mindre kritisk , når hængende et spejl til dekoration , såsom over en pejs , sofa , eller gulv enhed . I tilfælde af udsmykning, er det , hvad ser bedst til dig , mens komplimentere rummet og møblerne inden for sit område. Som en generel retningslinje bør en væg spejl ikke hænge mere end seks meter fra gulvet til toppen , med mindst 1 u00BD meter afstand fra gulvet . Bemærk , når hængende et spejl er mindre end 5 meter over gulvet , vil dens overvejelser tendens i retning af møbler , tekstiler , og gulv materiale .

Funktionelle overvejelser

Hvis brugen er mere funktionel karakter , end højden på den person, bruger det vil de fleste have indflydelse på højden og placeringen af spejlet . Når du bruger et spejl for at se din fulde overvejelser , bør spejlet være en halv din højde . Hvis du ønsker at se bare den øverste halvdel af din refleksion , så spejlet bør ikke være mindre end en fjerdedel din højde . I begge tilfælde bør spejlet hænge på væggen på en sådan måde , at en gennemsnitlig person kan se ind i det i øjenhøjde , eller cirka fem meter . Når hængende et spejl i et barns værelse , sikkerhed er den første bekymring . Vær sikker på det er korrekt forankret og ikke let falde fra dens fastgørelse . I højden , skal en stående barn være i stand til at se deres fulde betænkningstid .

Hylder

Hylder overvejelser ligner hinanden, idet du begynder med funktion i forhold til rummet . Hvad der ellers vil være på væggen over, under eller på hver side af hylden ? Hvad vil du ønsker at gemme eller vise , hvad angår vægt og størrelse ? Tungere genstande som bøger og tidsskrifter kan kræve flere niveauer , sikkert forankret til væggen . Lettere emner , såsom billeder eller knickknack skærme , vil en mere fleksibel i lysere design og fastgørelse materialer . En tommelfingerregel er , hvad du vil have nogen til at se på , gør det øjenhøjde . Hvis det er til opbevaring over tilgængelighed , derefter lavere eller højere enheder kan tilføjes for at udvide funktionaliteten .

Yderligere overvejelser

Brug de nye stud Finder og rotorlaser værktøjer tilgængelige på de fleste isenkræmmere . De er nøjagtige , og du vil blive meget tilfredse med resultatet .

Eksperimenter med spejl og hylde placering på forskellige steder og niveauer rundt i lokalet . Derefter gå ind i stuen og se effekten . Også sidde i en stol og se effekten . Du vil få et andet perspektiv, med hver visning .

Efter hængende et spejl eller en hylde i et barns værelse , altid teste styrken af dit ankre . Tryk ned på bjerget for at sikre, at det vil holde den kraft af et barn , der kan hænge på det så godt .

Vær opmærksom på hjørner af dine reoler , at når den er monteret , vil ikke gnide eller kradse gå af . Du kan have for at flytte dem i bare en smule eller finde en væg holdning, der ikke er i en trafik mønster .

Anden Artikel

 • hvordan man mursten en indervæg
 • ideer til hjemmet barer
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med koral og sort maling farver
 • hvordan man kan montere en forfængelighed lys
 • hvordan man kan konvertere en lampe til en touch lampe
 • hvordan man kan male på bagsiden af vinyl gulvbelægning at gøre et tæppe
 • hvordan man kan dekorere et badeværelse med kobber
 • hvordan du fjerner gammelt tapet fra en væg
 • hvor meget lys til en køkkenbord ?
 • native american udskåret træ beklædt & udsmykning ideer til hjemmet
 •