pejs remodellering ideer

pejs remodellering ideerPejse tendens til at være kontaktpunkter , så hvis pejsen ikke ser godt ud, det påvirker hele rummet . For at gøre din pejs en stjernet attraktion , vil du sandsynligvis fokusere på to ting : surround og Mantel . Ændring af et eller begge af dem er en lille opgave , som gør en stor indvirkning

Fliser og Sten

Refacing en gammel mursten surround med nye fliser eller sten er en nem måde at forvandle din pejs . I de fleste tilfælde , surround den nye kan installeres lige over mursten . Når du vælger din nye surround , holde din stil æstetiske i tankerne . For et moderne look , skal du vælge store , glatte fliser , eller måske trendy , lille glas fliser . Moderne pejse har et slankt , ekstra kig , så hold dig væk fra prangende eller stærkt profilerede fliser . Skifer eller stablet sten omgiver supplere en varm og hjemlig værelse . For en formel værelse , granit eller marmor fliser overveje .

Maling og stuk

Hvis du kan lide tekstur , men ikke farven på din mursten pejs , kan du male mursten som helst farve , du vælger . For en dramatisk kontrast til dine vægge , male din pejs en klar hvid eller creme . For at gøre pejsen aftage en smule mere i baggrunden , så prøv en neutral nuance af muldvarpegråt til surround . Maleriet er den nemmeste og hurtigste måde at give din pejs et frisk udseende .

En anden måde at opdatere din pejs er at stuk over en smuldrende mursten eller fliser surround . Stuk er ikke svært at anvende , og projektet kan gøres på en weekend . Ligesom mursten , kan stuk males at matche eller som kontrast til sine omgivelser .

Update Din Mantel

Hvis du går efter et moderne look , kan du ønsker at fjerne din Mantel helt . Hvis du ikke er klar til at tage en moderne værelse helt så langt , gør at din kappe er så simpelt som muligt . Fjern eventuelle traditionelle lister , indtil din kappe har en ren , overskueligt linje .

På den anden side , mantels er afgørende for en traditionel look . Træ mantels varme et rum op og tilbyde en god plads til at vise familien skatte . Hvis du tror, din kappe er for almindeligt , tilføje nogle dekorative lister til at give det mere tilstedeværelse og interesse . Farvning dit træ en mørkere tone , eller male det er andre muligheder . Hvis du bare ikke kan lide det på alle , kan du købe et nyt på et hjem forbedring butik for et par hundrede dollars . Bjærget elementer , såsom træ loftsbjælker skåret ned til sokkeholderne , kan gøre en attraktiv Mantel så godt.

Anden Artikel

 • unikke paneler ideer
 • hvordan man kan maksimere potentialet i et lille rum
 • ideer til et Texas Longhorn værelse
 • kreative & usædvanlige loft ideer
 • oplysninger om granit & natursten
 • hvordan man kan være eklektisk hjemme
 • kreative ideer til hjemmet udsmykning
 • hvordan man mursten en indervæg
 • metoder til antik egetræsmøbler farvning
 • persienner gips tips
 •