persienner gips teknikker

persienner gips teknikkerDen tradition for brug af venetiansk gips er lang . Venetiansk gips er lavet af en blanding af kalksten , der er udvundet i stenbrud eller i floder . Det får sin farve fra marmor støv . Arbejde med dette materiale kræver, at visse teknikker til at overholde ordentligt til væggen

Brug en murske

Hold murske på en 5- graders vinkel og anvende den venetianske gips på væggen i en mellemstor lag . Sørg for at dække overfladen så jævnt og fuldstændigt , som du kan styre . Tillad gips tørre næsten helt . Mens det stadig tacky , skal du bruge murske til at udjævne det yderligere , at fjerne enhver højderygge , mærker eller striber . Hvis du ikke er i stand til at fjerne striber , kamme og andre mærker med murske , glat overflade den venetianske gips med 400- grus sandpapir . Brug en våd klud til at rengøre overfladen . Tillad gips til tørre , før du tilføjer en slutstrygning .

med en rulle

Bland vand og venetiansk gips , hvilket gør blandingen 1 del vand til 2 1 /2 dele venetiansk gips . Rør det , indtil det er glat . Dyp en rulle ind i blandingen af vand og gips og rul op på væggen i en mellemstor pels . Lad det meste tørt , så enten glat overfladen med en murske eller lad det tørre yderligere , og sand den med op til 400- grus sandpapir . Brug en fugtig klud til at rengøre overfladen af gips , lad det derefter tørre . Tilføj endnu et lag af venetiansk gips med en rulle og begynder at glatte overfladen af gips direkte med en murske . Hold murske på en up -to -5- graders vinkel .

toning af den Puds

Brug et farvestof , der er vandopløselige at farve den venetianske gips . Vær forsigtig med ikke at gå ud over forholdet mellem 8 procent farvestof til gips , når toning det . For eksempel , hvis du har ca en gallon venetiansk gips tilsættes kun 10 ounces farvestof . Kombiner gips og farvestoffet ved at blande det sammen , enten i hånden eller med en boremaskine . Hvis der er for meget farvestof , lad blandingen sidde natten over , således at det at blive tykkere , før at anvende det til væggene .

Forsegling af gips

Tætning den venetianske gips bidrager til at bevare den og dermed lade den sidste længere . Brug en gennemtrængende sealer der er vand-baseret eller et opløsningsmiddel til at forsegle gips . At anvende fugemasse , anvende den med en rulle eller sprøjte det på væggene med en haveslange . Tillad gips tørre helt , så gælder endnu et lag . Efter at lade det andet lag tørre i fem minutter , skal du bruge en klud eller svamp til at fjerne overskydende fugemasse . Hvis du undlader at gøre dette , risikerer du forlader hvide striber på den venetianske gips efter fugemasse tørrer .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male trægulve hvide
 • hvordan man laver en skygge boks til babyudstyr
 • typer af uld tæpper
 • hvordan man kan dekorere mit badeværelse for sjov
 • om moderne asiatisk design
 • hvordan man kan male over en kridt bestyrelse
 • soveværelse udsmykning stilarter
 • Wedgwood traditioner
 • sydvestlige vindue behandlinger
 • teatralsk vindue behandlinger
 •