screenet veranda planer

screenet veranda planerSkærmet indgangsparti er en dejlig måde at tilføje en ekstra stue plads til dit hus uden at miste en forbindelse til din udendørs rum . Det er et sted hvor du kan se børnene lege udenfor eller bare læne sig tilbage og slappe af mens du nyder dit nabolag fra dit hjem. Det bliver en forlængelse af huset uden at skulle gå igennem en masse besvær remodellering eller tilføje på et ekstra værelse

eksisterende tilstand

Den nuværende tilstand af huset er meget vigtigt at forstå og måle , før du begynder at gøre nogen form for screenede-veranda planen. Mange mennesker kan lide at have screenet våbenhuset som en forlængelse af den forreste indgangen . Det er vigtigt at måle på ydersiden af dit hus og tegne omridset omkredsen af dit hus på papir til at skalere . Dette vil fortælle dig den bedste placering til dit screenet veranda . u2028Hvis du har et forhøjet fundament , kan du overveje at gøre en træ dæk til din screenet-veranda planen. Hvis du har en plade-on-grade fundament så skal du måske bare overveje at gøre en konkret dæk på samme niveau som dit hus .

Research

Conduct nogle forskning , før du gør dit screenes veranda-planer . Først , skal du besøge din lokale bygnings-og planlægningsafdeling . De vil fortælle dig, hvad der kræves i dit lokale område for at opbygge en screenet veranda på din ejendom , såsom at have tegninger udarbejdet af en arkitekt eller kræve en tilladelse . u2028 u2028Forskning den stil , du ønsker for din screenet veranda . Den screenede våbenhuset skal matche husets stil og ikke ligne en særskilt add-on stykke . Ser man på forskellige indgangsparti , der allerede er gjort rundt omkring dit område vil give dig en idé om , hvad der virker , før du gør noget for at dit eget hus .

Strukturelle Undersøgelse

Det er også meget vigtigt at forstå strukturen i dit hus og det område, hvor du ønsker at opbygge våbenhuset . Find ud af om du kan bruge taget til at dække våbenhuset eller fastgøre væggene i våbenhuset til huset . Start med at forstå strukturen i våbenhuset , du ønsker at bygge på grundlag af den stil , du har valgt . Det er vigtigt at forstå , hvordan din valgte stil veranda kan bygges , fordi det vil hjælpe dig med at forstå hvordan du kan binde den ind i eksisterende hus . Strukturen i våbenhuset vil også fortælle dig , hvor meget det vil koste at bygge det . Fjernelse træer eller nivellering jorden og bringe i jorden kan få omkostningerne ved en lille screenet veranda uoverkommelige . Det vil også hjælpe dig til at beslutte , hvilken type materiale der skal bruges. En rustik , håndværker-stil hjem ville se bedre ud med en træ dæk i stedet for en konkret dæk .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male akustiske loftplader
 • lem udsmykning idéer
 • hvordan man kan høje maksimale tekstur maling
 • hvordan man kan dekorere en væg med farver
 • design ideer til granit eller marmor fliser
 • hvordan man bruger en tyngdekraft fodret maling sprøjte
 • alternativ gulve ideer til maling
 • hvordan man kan sætte op bracketless eller flydende hylder
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med udendørs klatring gear
 • hvor mange gardiner skal hænges på en dobbelt vindue ?
 •