skab maleri ideer

skab maleri ideerEt af de mest oversete områder i hjemmet i form af indretning er skabet . Mens megen tid og penge er brugt bedre opbevaring effektivitet og kapacitet af skabet , hvordan æstetisk glædeligt, at ordningen ikke er alt for ofte en stor overvejelse . Alligevel er betydningen af æstetik i en sådan situation ofte undervurderet . Vedligeholdelse af det organisatoriske system er bundet i , hvorvidt skabet ser organiseret , og det kræver en vis opmærksomhed rettes mod den æstetik , især malingen valgt at dække væggene .

Du skal bruge:
Wood
. Medium-density fiberboard ( MDF ) .
Kee Klamps .
Krydsfiner , helst baltiske birk .
Hammer , søm .
Saw .
Skruetrækker , skruer .
Tænger .
Målebånd .
T-kvadrat .
Blyant .
Papir .

de rigtige farver til Closet

Skabe normalt har få eller ingen vinduer . De er også normalt mindre end andre rum i hjemmet . Derfor , især når den er fyldt med tøj , skabe en tendens til at føle sig lukket ind og trange . For at bekæmpe dette , male væggene med en lys farve , såsom hvid , off-white , en pastel skygge eller en tonet neutral . Tonede neutral er dybest set en off-white med et strejf af en anden farve , som pink , grøn , gul eller blå . Den antydning af farve er knap mærkbar , og som regel kun bliver synlige, når en untinted neutral eller hvid er placeret ved siden af. Den tonede neutrale har den alsidighed af en regelmæssig neutrale, mens formidle et lidt anden holdning .

Matching en Closet til en Dark Room

Hvis du har malet dit værelse en mørkere nuance og ønsker til dit skab til at matche rummet at give rummet en mere ensartet udseende , kan du overveje at bruge mørkere farve som en accent eller gå med en lysere nuance af samme farve . Overvej stenciling eller sponging den mørkere farve i visse områder eller skabet , eller bruge bøjler med mørkere farve. Alternativt , hvis du bruger cubbies , maling indre dele af cubbies i den mørkere farve .

Delt Closet Ideer

Hvis folk deler et skab , uanset om de er søskende eller ægtefæller , kan male hjælpe med at definere de enkelte rum . Stadig holder farverne lys , men bruger forskellige nuancer for områder af skabet , der er specifikke for hver person . Dette kan arbejde særligt godt hvis børn er involveret , som uenighed , som har brug for at rense og organisere , hvad der kan reduceres . Lad børnene vælge farve for deres side af skabet , så de er mere tilbøjelige til at ønske at bruge det . Lad bemaling bære igennem til farverne på lager løsninger, såsom reoler , hylder og skuffer , da væggene kan ofte skjult af tøj , sko og kasser .

Anden Artikel

 • paraffin vs soja
 • hvordan de skal dække hylder uden døre
 • hvordan du installerer udvendige flise på en veranda
 • hvordan man kan hænge akryl boble stole
 • hvordan man kan bejdse keramiske fliser
 • gratis feng shui tips
 • hvad er et træ kvast ?
 • stilarter forhæng
 • hvordan man kan dekorere en drengs soveværelse med en køjeseng
 • hvordan man kan fjerne maling fra ABS-plast
 •