sol vindue behandlinger

sol vindue behandlingerNår man tænker på sol vindue behandlinger , er du mere specifikt overvejer elementer af passiv solvarme design og energibesparende teknikker . Der er løsninger for at lade varmen fra solens stråling i og holde det i , og der er måder at blokere uønsket varme fra den blændende søn udenfor . Tempereret klima med behov for både opvarmning og køling , som årstidernes skiften størst fordel af en kombination tilgang . Bevæbnet med en klar målsætning, kan du opgradere en eksisterende design , eller bedre endnu , optage passive solenergi teknikker og applikationer i dit hjem .

nye vinduer

Energi-Star -ratede termorude vinduerne er en større investering , men de kan give store besparelser . Nogle har en lav emissivitet belægning ( lav-E ) , der giver mulighed for høj , moderat eller lav solvarme . For sydlig engagementer eller hjem i varme klimaer , bør belægningen skal anvendes på ydersiden for at blokere uønsket varme . At tillade solvarme ind og holde det i for køligere klimaer , bør belægningen være på indersiden af vinduet .

Solar Overdækninger

Udendørs rullegardiner kan blokere op til 95 procent af solens varme , mens markiser kan blok omkring 75 procent . En korrekt placeret fortelt nuancer vinduet fra solen, når den står højt på himlen i løbet af sommermånederne , men tillader solvarme fra de lavere , vinter solen til at passere igennem til varme i rummet. For særligt varmt klima eller udsat vinduer , kan rullegardiner lukke vinduet helt i de varmeste del af dagen , sparer betydelig energi som kølesystemet bliver bedt om at beskæftige sig med mindre indeni varme . De kan være motoriserede for nem at hæve og sænke .

Window Films

Window film maksimere solenergi uanset hvad målet . Energibesparende film kan blokere op til omkring 70 procent af uønskede sommervarmen , mens du stadig fange 55 procent af indvendige varme i vintermånederne . Energibesparende film kommer næsten klar , tonet eller spejlet , så de kan dobbelt så privatliv belægninger så godt.

Blinds og Shades

Thermal nuancer nu kommer i alle farver og mønstre , så der er ingen grund til at bekymre sig om udseende . De er de mest effektive løsning , blokerer mere end 80 procent af uønsket varme og forebygge op til 80 procent af varmetab . De kommer i plisseret eller honeycomb design , og i tillæg til at tilbyde året rundt besparelser , skabe en langt mere dramatisk look end typiske vinyl nuancer eller metal mini-blinds.

Gardiner

Solar gardiner er store varmeoverførsel hjælpere som godt . De kan hænges op på en normal gardinstang mellem din dekorative draperier og vinduet eller selv bag dine traditionelle blinds . De blokerer uønsket varme fra ude i sommeren og fælde varmen inde om vinteren . De er typisk lavet af et metalliseret polyethylen , så de tjener som beskyttelse af privatlivets fred dækker så godt. Du kan se ud, men andre kan ikke se i.

Anden Artikel

 • hvordan man vandtæt vandbaseret maling
 • cute måder at dekorere et soveværelse
 • hvor skal et håndklæde rack placeres i et badeværelse
 • DIY faux pejs omgiver
 • keramiske fliser vs skifer
 • værktøjer til brug for tekstur maleri
 • hvordan man kan sammenligne akustiske væg fliser
 • hvordan man kan hænge billeder i en mobile home
 • hvordan du installerer hjørne støbning
 • hvordan man laver en grøn hjem
 •