swag hængende lamper

swag hængende lamperSwag hængende lamper kan være en god måde at dekorere et værelse eller oprette stemningsbelysning . Der er mange forskellige typer af swag belysning , og nogle lamper kommer med kits , så du kan installere dem selv . Når man overvejer en swag lys købet, bliver du nødt til at overveje de elektriske krav armaturet og muligvis rådføre sig med en elektriker til at hjælpe med installation

Om

Swag lys er også ofte omtalt som vedhæng lys . Der er mange forskellige anvendelser til at hænge swag lamper , men måske nogle af de mest populære typer af swag belysning er brugt over poolborde og i spisestuer . En swag lampe typisk hænger fra loftet og er fastgjort på en lang kæde , der encases belysningen ledninger .

Armaturet selv kan komme i mange forskellige former og størrelser , men mest almindeligt vises som en hængende lampeskærm . Fordi den swag hængende armaturet er lavere end det loft , er det lettere at få adgang til for rengøring eller pære forandring. Du kan installere en hængende swag lys i et rum uden ovenlys eller du kan bruge den til at erstatte dine eksisterende ovenlys .

Installation

Hvis du installerer din swag hængende lampen i et rum , der ikke har en eksisterende overhead stativ , skal du konsultere en elektriker for at fastslå, hvordan man kan køre ledninger i rummet . Hvis du udskifter en gammel overhead lampen , kan du være i stand til at forsøge jobbet dig selv, hvis du har nogle forudgående elektriske viden eller hvis du har købt en klar -til-installere lys . Du har sandsynligvis får brug for en stige , bidetang , skruetrækker og digital multimeter for spænding test .

Det er meget vigtigt , at du slukker for kredsløbet for værelse på afbryder boks. Hvis du bruger en installation-klar swag stativ , skal du bare tage de aktuelle overhead pære , og skru instant stativ . Du vil sandsynligvis behov for at sikre armaturet med en afdækningsplade og skru pæren i den nye stativ . Hvis det ikke er installationen klar , skal du matche de faste ledninger i loftet med ledningerne i swag armaturet og sikre dem sammen med elektriske ledninger nødder .

Du bliver nødt til at sikre selve armaturet til loft med et beslag eller værktøj , der leveres med stativ . Når armaturet er sikkert , bør du skrue i dit lys pære , slå afbryderen igen , og test for at sikre , at det fungerer korrekt og ikke flimmer. Hvis lyset flimrer , skal du justere dine ledninger .

Anden Artikel

 • hvordan du opretter en designer plads til " næsten " gratis
 • hvordan man kan lægge vinyl planke over eksisterende gulve
 • hvordan du udformer dit eget hus for børn
 • hvordan man kan hænge stof på væggen
 • hvordan du installerer et loft fan på første sal
 • hvordan man kan gøre knibe fold forhæng
 • hvordan man designer enkle møbler
 • hvordan man cap en ufærdig flise backsplash
 • tips til værelse design
 • hvordan man kan male en bruseniche
 •