tips om at købe gryder og pander

tips om at købe gryder og panderGryder og pander er en integreret del af ethvert køkken , måske endda den vigtigste punkter . Det er værd at investere i et par fremragende potter og pander end at have mange billigere . Ikke kun dyrere gryder og pander holder længere-hvilket betyder at du bruger færre penge i det lange løb at erstatte dem-men de er som regel bedre for dit helbred . Dette er fordi de er bedre lavet og mindre tilbøjelige til at indeholde metal ( såsom aluminium ), som vil agterliget i din mad , når du laver mad , muligvis forårsage en række helbredsmæssige problemer .

Kasserolle

gryden er formentlig den vigtigste potten i dit køkken . Det er sandsynligvis også den mest almindelige gryde eller pande , der anvendes af folk i madlavning . På grund af deres nytteværdi , anbefales det , at du køber to eller tre af dem i forskellige størrelser , hvis det overhovedet er muligt , for at imødekomme forskellige typer af fødevarer . Af kapaciteten på din gryde er normalt måles i en hel række Potter .

Du bliver nødt til at beslutte , om du ikke ønsker en gryde med en tud . Tude er gode til at hælde flydende fødevarer, men desværre har de også betyde, at låget på gryden ikke kan lukke tæt .

stegepander

Stegepander anvendes til sautering og stegning stort set alle typer af fødevarer kan forestille sig. Du skal vælge, om du ønsker en med skrå eller lige sider . Skrå sider gør det lettere at få mad fra panden og på en tallerken , men det gør det også lettere for fødevarer at slippe ud af gryden .

Du bør sigte mod at få en nonstick pande når det er muligt , fordi det letter ikke blot lettere rengøring , men det giver dig også mulighed for at bruge mindre olie , når du laver mad, gør din madlavning sundere . Selv med en bred vifte af størrelser af stegepanden er praktisk , kan du stege de fleste ting i en stor stegepande .

bradepande

Som navnet antyder, bradepande bruges til stegning forskellige kød i en ovn . Du bør altid måle din ovn før du køber en bradepande , som du bør have omkring to inches på hver side af panden , når det er i ovnen med ovndøren lukket.

bradepande , du vælger , skal være stærk og robust nok til at bære den største fødeemne , man ønsker at stege i det-såsom en kalkun . Du bør dog også være sikker på at du vil være i stand til at gennemføre det , når læsset op med kød eller du risikerer at tabe både pande og indhold , når du tager dem ud af ovnen .

Anden Artikel

 • hvordan man bruger bambus gulve på vægge
 • hvordan man kan måle for udskiftning lampeskærm
 • hvordan man laver et vindue personlig afdækningskasse
 • hvordan de skal dække op dækside pletter
 • boligindretning ideer til fyre
 • kabelsystem gardin ideer
 • hvad man skal gøre med en forsænket plads i loftet , der var for et lys armatur ?
 • hvordan man kan dekorere soveværelset temaer
 • hvordan du holder plakater fra rive
 • hvordan du fjerner en forsænket belysning stativ
 •