tips til at hænge vindue behandlinger

tips til at hænge vindue behandlingerVindue behandlinger tjene både æstetiske og funktionelle formål . Uanset om du har persienner , skodder eller gardiner , vindue behandlinger holde lys ude og giver dig mulighed for at få fred. De tjener også som det vigtigste element i dit hjem interiør design . Du kan installere vindue behandlinger dig selv, hvis du holder et par tips i tankerne

Du skal bruge: .
Træ
Medium-density fiberboard ( MDF ) .
Kee Klamps .
Krydsfiner , helst baltiske birk .
Hammer , søm .
Saw .
Skruetrækker , skruer .
Tænger .
Målebånd .
T-kvadrat .
Blyant .
Papir .

Mål Vindue

Måling dit vindue er det første skridt til korrekt ophængning vindue behandlinger. Hængende blinds eller installere gardinstænger på en forkert målt vindue vil være vanskeligt . Brug et optrækkeligt metal målebånd . Måle længden og bredden af den indvendige og udvendige side af vinduet kabinettet . Hvis du har planer om at hænge gardiner , afgøre , om du vil sætte dem i eller uden for vinduet kabinettet , så du vil vide den korrekte bredde .

fleste gardiner eller forhæng, placeret 6 inches over vinduet kabinet, og fra 2 til 6 seks inches på hver side af vinduet . Vær sikker på at tilføje et passende antal inches til installation til længden af vinduet eller bredde kabinettet , når du vælger en gardinstang og gardiner . Køb gardiner , der går til den ønskede længde , og være sikker på bredden af hvert panel er den samme som bredden af vinduet , så parret vil være dobbelt så bredden af vinduet . Det vil give et fuldstændigt, luksuriøst look til vinduet behandling .

Hængende gardinstang eller hardware

Gardinstænger er vant til at hænge gardiner og forhæng . En korrekt hang og ordentligt understøttet gardinstang vil gøre en forskel i at skabe en poleret look . Vælg en gardinstang , som er 1 fod længere end bredden af dit vindue . Denne måde , vil du ikke nødt til at udvide gardinstang for langt , der kan gøre det mindre stabil . Installer gardinstang parentes 6 inches over vinduet huset og 2 til 6 inches til hver side . Hvis du har en bred vindue , tilføje en tredje beslag i midten for ekstra støtte . Før sikring af beslag , sørg for at de er plane og jævn.

Hvis du vælger blinds som vinduet behandling , skal du installere beslag jævnt og tæt nok sammen , så de blinds ikke er løse inde i beslaget . Dette vil hjælpe blinds ophold placeret i mange år , og det vil gøre dem mindre tilbøjelige til at falde ned , hvis nogen slæbebåde på den blinde en lidt hårdere , end han burde .

gardinstang Elements

Hængende forhæng eller gardiner på en billig eller i et urimeligt lille stang vil gøre dem til at se mindre attraktive end at hænge dem på en dekorativ stang med den rigtige diameter , så vælg omhyggeligt blandt de mange muligheder . Du kan vælge sort , hvid , nikkel , sølv , messing og antik messing finish . Dobbelt gardinstænger giver dig mulighed for at hænge en tung forklæde og en ren drapere over det samme vindue . Dobbelt gardinstænger også give dig mulighed for at hænge dekorative valenserne og swags over dit vindue . Tilføjelse dekorative finials til enderne af dine gardinstænger kan tilføje en dejlig prikken over i'et .

Anden Artikel

 • Soveværelsesmøbler fra 1950’erne
 • hvordan man kan måle åbninger til skodder
 • uden hus maleri ideer
 • hvordan man kan genoprette skinne til keramiske fliser
 • hvordan man kan lægge Talavera flise
 • hvordan man vælger den bedste stuen maling farve til boligindretning
 • DIY pergola nuancer
 • hvordan man lægger en åben kasse hylder på væggen
 • hvordan man åbner op lille opholdsrum med spejle
 • hvordan du fjerner tørre olympiske maling fra tøj
 •