DIY indendørs skodder

DIY indendørs skodderIndendørs skodder give dit hjem en gammeldags charme sammen med at holde dig køligt om sommeren og varme om vinteren . Indendørs skodder er bedre til at holde solen ude end gardiner eller persienner og kommer i træ med lameller , vinyl eller materiale kan forestille sig. For dig DIY buffs , køb indendørs skodder , som du samle selv meget billigere end at have indendørs skodder professionelt installeret

DIY Shutter Kits

De fleste byggemarkeder indendørs skodder kits kommer med lukkeren paneler i faste , lager eller standardstørrelser at du passer , finish og samle ind i din lukkertid enheder afhængig af størrelsen . af dine vinduer , ifølge All About Skodder

De dele af indendørs skodder er Stiles , som er lodrette stænger knyttet til siderne på udløseren panelet lameller , som er de bevægelige vandrette lameller i Lukkeren panel , skinner , den vandrette bjælke øverst , nederst eller hen over midten , og tilt- barer , som er de lodrette stænger , der anvendes til justering af elskere .

I DIY indendørs lukker kits , er dele af skodder samles til din paneler . Tilskåret skodderne til at passe dit vindue åbner , slut af med bejdse eller maling og installere på din vinduesrammen .

Mål

Uanset om du er køber kits eller opbygge din skodder , altid måle dine vinduer . Måle højden af dine vinduer , før du bestiller skodder og orden nærmeste panelet størrelse til rådighed .

Mål bredden af dine vinduer , og derefter dividere bredden af, hvor mange paneler du ønsker på tværs af vinduet . Det endelige antal er omkring panelet nødvendige bredde . Figur omkring en u00BC tommer clearance at give mulighed for hængsler og åbning og lukning af skodder .

Installation

I de fleste tilfælde at hardware pakker installere din boligindretning skodder er ikke inkluderet i din DIY lukkeren kits . Køb ikke-låsen hængsler , da de er lettere at installere og etablerer afstanden mellem parring dine andre paneler automatisk i henhold til Jeff Greef Træbearbejdning .

Se skruehuller til din hængsler vedhæfte yDen skodder med en selvcentrerende bit . Værktøjet har en reference ring omkring den smule , der lokaliserer skruen holde og holder lidt i midten .

Hold hængslet blad på plads , når du bruger dit smule . Brug en lidt diameter gør det muligt for skrue til at holde fast . Klemme de to skodderne sammen ved hjælp af et mellemrum mellem dem til at installere på hængslerne , der vil tilmelde sig.

cinch skruerne stramt i midten af hullet . Derefter fjerne din hængsler og bejdse eller maling , derefter erstatte din hængsler . Sæt skodder på karmen af dine vinduer med en shim , mens placere skruerne . Fastgør krogen i midten af din skodder på hver side og dine skodder er komplette .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere med et verdenskort tema
 • bizarre udsmykning idéer
 • Hvordan kan jeg frost en glasdør ?
 • installation af kant flise gulve
 • hvordan man kan måle for Formica bordplader
 • udsmykning med mælkekasser
 • hvordan man laver fletninger og snore på en pude
 • hjemmelavet indendørs springvand
 • om middelhavsstil boliger
 • hvordan man kan dekorere et køkken med Sonora ørkenen og efteråret brand maling farver
 •