Hvor meget stof vil jeg behov for sofa betræk ?

Hvor meget stof vil jeg behov for sofa betræk ?Sofaen i stuen er blomstermotiver , og det er så pass¨¦ for dig nu . Måske alrum sofaen ser temmelig nusset , og det er tid til en frisk look . Eller måske du har fundet en gammel sofa på en antik butik , men den har brug for en ny " hud " til sit nye liv . Du har fundet den perfekte stof , men hvor meget skal du få til jobbet

Målinger

Gå online for at finde polstring diagrammer . Hvor meget stof du bruger , afhænger af stil sofa, du har . Hvis der ikke er arme , ingen nederdel , ingen særskilt puder og ingen matchende puder , skal du bruge langt mindre stof . Udskriv flere polstring diagrammer, du finder , de kan forventes at have lidt forskellige billeder . Derefter finde sofaen stil nærmest jeres .

Mål din sofa længde , højde på højeste sted , og dets dybde . Sammenlign disse målinger i sofaen , der ser mest som din . Du får tættere på, men du ikke er der endnu !

Gentag Mønstre

Medmindre du har valgt stoffet ikke har nogen design , bliver du nødt til at tage hensyn til de ekstra beløb, der kræves for at matche mønstret . Hvis stoffet er en samlet print , der ikke har retning , og er i mindre målestok , vil du ikke nødt til at matche noget . Puha ! Men hvis har en større motiv , striber eller plaid , så er du nødt til at regne mere stof .

Hvert mønster har en " gentagelse ", det , det er en måling af rummet , hvor mønsteret starter og så gentages igen-det er bedst bestemmes langs sammenføjningen ( kant ) af stoffet . Beregn ca hvor mange gange mønstret ville blive gentaget på puderne , for eksempel . Derefter tilføje gentage målingen .

Start med puder , derefter finde ud af den indvendige tilbage, uden ryg og derefter siderne ( våben) , både indre og ydre . Hvis du beregner det omhyggeligt , kan du spare en masse ved hjælp af ulige stykker tilovers for sider af puder , og måske endda indersiden af våben eller puder . Jo større mønster , jo mere stof du får brug for . Bemærk dog , at hvis mønsteret er 3 inches eller mindre , er ekstra stof normalt ikke nødvendig .

Matchende Mønstre

Mønstre skal matche på følgende måde : Striber bør linet op hele vejen fra ryggen , ned puder og på nederdel . De bør også kamp, hvor den forreste støder på ryglænet , startende i centrum og bevæger sig ud . Striberne skal gå sidelæns på arme , vinkelret på hoveddelen striber og match , hvor indersiden opfylder udenfor .

Plaid er endnu mere tricky , fordi det skal matche både horisontalt og vertikalt . Store motiver skal være centreret på hver pude først-eller sæde, der matcher puder til ryggen. Næste , match armene , så nederdel , og til sidst tilbage ( matcher front , efter samme retning som den forreste , medmindre design kun kan gå i én retning ) .

Lagring på Fabric

Hvis der er separate sædepuder , kan du spare penge på dyre møbelstof ved hjælp af en billigere --- men robust ( musselin eller denim ) --- stof på " dæk ", den del af sofaen under sædehynden , men ikke synlig med puden på plads .

Tip : For at finde løbelængde for det alternative stof , måle den bredeste del-normalt i hele front-og tilsæt 4 inches ( 2 inches for krydse hver side ) . Stoffet skal være brede nok til, at det ikke behøver at være stykket . Størrelsen af den alternative stof skal trækkes fra den foreslåede beløb for hele sofaen .

Anden Artikel

 • ideer til teenage værelse temaer
 • hvordan man designer en primitiv køkken
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse med koral og sort maling farver
 • hvordan man kan montere en flydende hjørnehylde
 • kreative ideer til backsplash beskyttelse for en vaskekælder håndvask
 • lem udsmykning idéer
 • faux denim maleri teknik
 • hvordan man vælger stof typer , former og fyldstoffer til en pude
 • hvordan du gør din garderobe til at ligne en skab med klistermærker
 • hvordan man kan lette mørk æggeskal emalje maling
 •