Kan jeg vaske en fiber seng ?

Kan jeg vaske en fiber seng ?Fiber senge er rart , fordi de er lige så blød som fjer senge , men de har ikke den irriterende fjerdele, der stikker ud på dig . Folk, der har allergi over for fjer eller dun , vil ikke have problemer med fiber senge . Også , fiber senge er mere økonomisk , lettere vægt , og ofte billigere end reel fjer dyner eller senge . Der er flere måder at vaske en fiber seng , ifølge Molly Wilson , der er leder af husholdningen på Super 8 i Aberdeen , SD , hvor de bruger en masse fiber senge

stor kapacitet

Wilson siger, at du kan vaske en fiber seng , men det er vigtigt at gøre det i en stor kapacitet skive . Hvis du kun har en almindelig størrelse vasker, overveje at tage din fiber seng til en vaskeri . Hvis du vasker det i en almindelig størrelse vasker, skal du sørge for at bruge en ekstra centrifugering , og vær opmærksom på din vaskemaskine , da den kan hoppe og måske også lække . Vask altid konge og dronning mellemstore fiber senge i en stor kapacitet skive . Du kan måske vaske tvilling eller fuld størrelse fiber senge i en almindelig vaskemaskine , så længe du er opmærksom på det .

sæbe, skylle

Fiber senge har en tendens til at trække i sæbe , fordi de er lavet af materiale , der ligner en svamp . Derfor kan du bruge en fuld last værd af sæbe , men altid har en ekstra skylning for at sikre , at sæben kommer ud af fiber seng, før vasken er overstået . Med større fiber senge , skal du måske skylle to eller tre gange . Du kan se, om du har brug for endnu en skylning ved at køre fingeren hen over overfladen af den våde fiber seng efter vask er færdig . Rub fingrene sammen efter det. Hvis du føler en glat stof mellem fingrene , er der stadig sæbe , og det bør være skylles igen .

Tørring

Wilson siger den vigtigste del af vask en fiber seng er tørre det korrekt . En af grundene mennesker undgår vask fiber senge er fordi , hvis de er tørret forkert , de vil begynde at lugte på grund af meldug . At tørre dine fiber seng , sætte det i tørretumbleren på en lav indstilling med det samme . Ikke tillader det at sidde i vaskemaskinen for endnu et minut . Flytte den til tørretumbleren , selv om det stadig er dryp. Hold tørretumbleren går indtil fiber sengen er helt tør . Når tørretumbleren slukkes , eller når tørretid er op , trækkes ud fiber sengen , og hvis du opdager en våd eller fugt på det , lagde den tilbage i tørretumbleren med det samme .

Hvis du lægger din fiber seng til tørre , så gør det udenfor , eller på et sted , der har åbent luftcirkulation .

Anden Artikel

 • hvordan man forbereder gulve til lamelparket gulve
 • hvordan man sikrer et stort spejl
 • hvad er en grøn baluster ?
 • traditionelle hængende køkken lamper
 • hvordan man kan give malede møbler en lys glans
 • sommerfugl dekoration ideer
 • hvordan man kan fastgøre emner til udvendig mursten
 • hvordan man kan arrangere en gruppe af forskellig størrelse rammer på væggen
 • hvordan man kan hænge en lys på en hvælvet loft
 • hvordan man kan lave foldegardiner
 •