dekorative Sun Jar håndværk

dekorative Sun Jar håndværkSun krukker er en fremragende måde at give blød belysning i en dekorativ måde til dit hjem . Oprindeligt designet af Tobias Wong , har sol krukker overtaget snedighed verden . En sol krukke bruger energi fra solen til at drive en lille LED- lys i flere timer om aftenen . Placeret i din vindueskarme eller langs en veranda , give Sol Krukker en dekorativ touch til dit hjem . Med få materialer , kan du oprette din egen sol krukken

Realiseringen af et grundlæggende Sun Jar

En grundlæggende Sun Jar behøver kun tre ting : . en krukke med en klart glas låg , et solpanel haven lys og nogle genanvendelige lim materiale fundet i blomstermotiver del af håndværk butik. De bedste lys er den billige enkelte solpanel lys findes i havearbejde del af din lokale home forbedring eller stormagasin . For at gøre solen krukke , fjern solpanel lyset fra sin jord indsats og holde det i låget af det glas . Luk krukken og sæt den i et solrigt sted . Når solen går ned , lyset tændes .

Frosty variationer på solen krukken

Når det kommer til udsmykning en sol krukke , er de fleste krukker frosted at give en blød , tændte lys . Spray et glas frosting langs indersiden af krukken , før du samler solen krukken . Men der er mange forskellige ideer, du kan bruge til at lave en matteret Sun Jar .

Overvej at bruge en lys belægning af maling inde i krukken i stedet for en frosting spray . Du kan gøre Sun Jar håndværk i alle regnbuens farver . Eller du kan bruge en pind -on skabelon til at gøre et mønster på ydersiden af din krukke med glas-ætsning creme . Dette vil give dig en ætset glas Sun Jar .

Hvis du ikke ønsker at bruge en spray eller andre former for maling , mix Epsom salt med vand og børste det på glasset . Det vil give glasset en matteret udseende uden de kemikalier, der findes i spraymaling .

Listige variationer af solen krukken

Der er mange måder, du kan tilpasse glasset Sun Jar til at passe dit hjem decor . Glas udsmykning bobler , der findes i blomsterbranchen afsnit kan limes på ydersiden af krukken . Rhinestones kan også være limet til krukken . Du kan fylde glasset med forskellige brand-resistente materialer , såsom dekorative sten , sand eller muslingeskaller . Børn kan dekorere krukker med klistermærker og glas maling . Den vigtigste ting at huske, når kreativt skabelsen af en Sun Jar er at sikre, at du ikke blokere solpanel på låget .

Anden Artikel

 • køkken blinds ideer
 • hvordan man kan tage skridt til at undgå at tilføje drivhusgasser til miljøet
 • hvordan man kan måle stof til gardin paneler
 • designideer til at male et værelse
 • Hvordan kan jeg trash fluorescerende elpærer ?
 • hvordan man designer de bedste lille køkken
 • kælder metal væg beslag installation
 • hvordan man etablerer en bedstefar ur
 • hvordan man kan hænge et badeværelse spejl på en flad væg
 • himmelseng king size ideer
 •