den bedste køkkenhjørne dræn

den bedste køkkenhjørne drænCorner køkkenvaske , undertiden også mærket butterfly dræn , kan være en løsning for et køkken med begrænset plads . Disse dræn er tilgængelige i et væld af farver og materiale typer . Priserne kan variere fra nogle få hundrede dollars til et par tusind dollars .

Kindred -2-Bowl Corner vasken

Denne selvstændige rimming vask, der er fremstillet af rustfrit stål , med et spejl finish . Denne Kindred dobbelt skål synker har en dybde på 8 inches . Denne vask er installeret ved hjælp af en standard installation vask monteringssystem . Det kan købes online eller i big-box hjem forsyning butikker .

Kindred Granit Serie topmonteret Corner Double Bowl

Den Kindred Granite Corner Vaske er et nyt begreb i holdbarhed og styrke . Dette materiale ( kvarts bundet med akryl harpiks ) gør en rock hårdt materiale . Denne hårdføre materiale giver vasken skal chip , scratch , bejdse , og brænde resistente . Disse dræn rydde op nemt og altid ser helt nye . Der er en vandhane hul , men kan omfatte en anden knockout for en ekstra sprøjte , etc.

Houzer Legend topmonteret Corner Bowl stålvask

Denne vask er lavet af type 304 rustfrit stål gør denne synke mere modstandsdygtige over for buler , pletter og korrosion . Vasken er robust , modstandsdygtig over bakterier og er scratch- bevis. Hvis du er på udkig efter en lav vedligeholdelse hjørne vasken , er dette et godt valg .

Elkay Dayton Elite Stainless Steel Top Mount Corner Sink

Denne vask er lavet af 20 gauge rustfri stål og fås i tre eller fire huller konfigurationer . Dette hjørne vasken er let at rengøre og funktioner problemfrit i køkkenet . Efter forbrugernes anmeldelser , er dette hjørne vasken nem at installere og har et meget attraktivt design .

Whittington hjørne Double Well Drop -In kobbervask

Dette hjørne vasken er lavet af 16 gauge kobber . Det har været håndpoleret hvilket øger skønheden i denne vask . Denne vask er dyrere end de andre dræn er nævnt her , men hvis du er på udkig efter en luksuriøs synke denne ene måske noget for dig . Vasken funktioner ét hul for en vandhane og en ekstra hul til en grøntsag sprøjte , sæbe eller lotion dispenser , osv. Bunden af dette hjørne vasken er lidt vinklet til at bistå med vand afløb . De indvendige hjørner af denne vask er afrundet for at gøre det lettere at rengøre og vedligeholde .

Anden Artikel

 • ulemperne af stof lamelgardiner & vinyl
 • hvordan man omlakering en glasfiber badekar
 • hvordan man kan dekorere en spisestue i hindbær og pecan maling farver
 • hvordan man kan bygge ramper til kørestole
 • hvordan man gør rustikke moderne udsmykning
 • typer af bedskirts
 • hot pink værelse ideer til en teenager
 • ideer på maleri formica
 • hvordan man kan tilføje brændstof til Tiki fakler og sikkerhedsanvisninger
 • hvordan du fjerner 1 / 16 flise afstandsstykker
 •