den bedste måde at male laminat møbler

den bedste måde at male laminat møblerFor en ny , opdateret kigge i dit hjem , er det ikke nødvendigt at gå ud og købe helt nye møbler . Møbler er en stor investering , og ikke i budgettet for mange mennesker . En mulighed er at omdanne de møbler du allerede har eller til at købe nogle billige laminat møbler til genfremstille . At boghylde i din kælder med falske træ-korn laminat kan være en skamplet for byen , men i et par trin, du kan gøre det stue værdig

værktøjer og materialer

Laminat møbler er normalt billigt og er bygget af spånplader eller et træ sammensat lavet af træ partikler presses sammen til plader .

vil male laminater , skal du flere forskellige redskaber og materialer , så shoppe rundt efter de bedste priser . Købe flere kvaliteter sandpapir , fra grove korn til fint grus . Hvis du har en elektrisk båndsliber , vil du være i stand til at bruge det på store , plane flader , hvilket gør større maleri projekter hurtigere og nemmere at gennemføre .
Andre værktøjer du kan have brug omfatte klude , maling puder eller børster i forskellige størrelser , en maling bakke og skrot avis .

Du vil også have en beholder med primer . Latex primer er hurtig tørring , har færre dampe end oliebaseret grunder og er lettere at rydde op . Men nogle mennesker foretrækker olie-baserede primere og malinger , citerer bedre holdbarhed . Beregn mængden af primer og maling du skal bruge baseret på størrelsen af dit projekt . En kvart er normalt nok til et møbel .

Prep Arbejde

Forbered dit laminat møbler før grunding eller male det . Maling vil ikke umiddelbart holde sig til en glat laminat overflade , så bruger grove sandpapir korn , sand alle overflader af dine møbler brik til ru den. Følg denne ved at udjævne det med finere sandpapir korn . Dette vil udjævne dybere snit . En elektrisk båndsliber er ideel til større projekter med større flader , såsom et bord eller en reol .

Ved slibning er færdig , skal du bruge en våd klud til at fjerne alle savsmuld fra din møblet . Hvis det savsmuld stadig , kan det blandes ind i maling , misfarve det og gøre det grynet .

Grunding og maling

Når din brik er helt ren , anvende primer . Primer vil forsegle din laminat møbler overfladen for at beskytte integriteten af malingen . Det vil også holde pletter i at trænge gennem malingen . Ved hjælp af en pensel eller maling pad , spredes et tyndt lag primer på overflader af dine møbler . Må ikke bekymre dig om at få en endnu belægning .

Vent til primer til tørre , som anvist på etiketten af dåsen . Når det er helt tørt , påføres et tyndt lag af maling til dit laminat stykke. Lad det tørre , og gentag indtil malingen er glat og fast i farver .

Anden Artikel

 • sort og hvid badeværelse ideer
 • køkken korridor design ideer
 • designideer til at male et værelse
 • hvordan man kan anvende granit bullnose
 • hvordan man kan dekorere en to værelses bungalow
 • Forskellen mellem dyne & narresut
 • loft stencils & maleri ideer
 • hvordan man kan designe din farvede glas frysere
 • hvordan du installerer et afkast på en stol jernbane
 • hvordan man omlakering frysere med et rustikt look
 •