den bedste måde at skjule et værktøj dæksel

den bedste måde at skjule et værktøj dækselHvis du har opgraderet et værelse eller kælder og søger at forbedre det ved at skjule en uskøn nytte boks , vil den metode, du vælger, afhænger af hvor meget tid , energi og ressourcer , du ønsker at investere i projektet . En simpel lakering til at matche malingen af væggen kan gøre en hel del . Hvis du er ambitiøs , så prøv en faux finish , der gør feltet synes at være træ eller sten . Endelig , hvis du virkelig ikke ønsker at se på det , kan du lægge det bag en mur

Du skal bruge: .
Wire stifter
Hammer .
Lineal.
Blyant .
Barwalt Grout Digger (den slags med en diagonal kant ) .
Drywall mudder .
Drywall tape .
Spartel .
Maling.
Pensel .

Maleri

Maleri dækslet er den billigste og nemmeste løsning . Brug en latex primer først at fastsætte en overflade til senere frakker . Brug den samme maling , du gjorde for rummet , hvis du stadig har det . Hvis ikke, så tag en prøve til maling butikken for at få det matchede . To lag over primeren vil give dig den bedste finish .

Faux Udfør

En faux finish kan bruges til enten at matche andre elementer i rummet , såsom paneler , eller for at gøre det mere attraktivt . Prime feltet med latex primer , før et faux finish .

For et simpelt træ-finish , anvendelse på den primer en tan farve med latex maling , ved hjælp af en satin -eller semi-gloss finish . Bland en anvendelse af en glasur , der består af fire dele glas væske til en del mørk brun maling . Påfør glasur jævnt og ujævnhederne det at sprede det . Træk derefter en stiv chip børste gennem den våde glasur til at simulere kornet.

at gøre en sten finish , skal du starte med en off-white eller lys grå latex maling i satin finish . Bland en lille mængde af ruder væske med hvide latex maling ( enhver finish vil gøre ) . Anvende dette til nytte boks med en naturlig sø svamp eller ost klud i en flok , indtil du får den tæthed , du ønsker . Brug en let berøring og gå direkte ind i den våde glasur ; ikke trække svamp eller klud .

Læg en top lag fernis i en satin finish på boksen for at forsegle det .

Wall

De dyreste og omstændelig måde at skjule dækning på kassen er at opbygge en mur omkring det . Dette er formentlig ikke muligt , medmindre du laver nogle alvorlige ombygninger , eller medmindre du har gjort nogle alvorlige opgradering til din indretning og kan simpelthen ikke se på panelet længere . Ramme omkring feltet , og skæres ud drywall at skabe adgang til kassen . Brug en plastik panel i hullet . De er let aftageligt og kan males med jævne interiør maling til at matche muren .

Anden Artikel

 • lys skærm ideer
 • hvordan man kan konvertere et værelse ind i et rygerum
 • hvordan man kan dekorere soveværelser med en jungle tema
 • vejledning til installation planke paneler
 • hvordan man bruger genbrugsmaterialer til centerpieces
 • hvordan man kan male et gulv til at ligne terra cotta fliser
 • hvordan man vælger en god uld område tæppe
 • hjem kælder udsmykning idéer til en musiker
 • Sådan sætter du en perfekt bord med runde eller firkantede sorte plastplader
 • hvordan tallet på pladsen optagelser til bordplader
 •