draperier hængende retningslinjer

draperier hængende retningslinjerForhæng er et dekorativt touch , der dramatisk kan forvandle et rum . Med den rigtige gardiner , kan plain værelser ser kongelig , indførelse af værelserne kan se hyggelige og vinduer kan blive fremvist . Fordi forhæng, en dyr, men stadig vigtig tilføjelse til et rum , skal du følge nogle få grundlæggende retningslinjer for ophængning dem med succes

Brug en Track

Når du installerer et spor , sikre , at det går forbi åbningen behov , således at gardiner kan hænge ud af den måde på begge sider . Således efter at bemærke længde og bredden af hver drapere , vurdere placeringen af kroge på hver gardin og hvordan de kommer til at korrelere med sporet. Teste deres placering ved hængning et par kroge på banen og bestemme, hvor meget plads der er fra den ene ende af drapere til centrum og fjerneste ende af banen . Juster efter behov .

Rods

Gardinstænger foretage en bemærkelsesværdig valg , når hænge gardiner fordi stænger kommer i så mange forskellige materialer og stilarter , at du nemt kan finde en draperier stang , der supplerer eller står i kontrast til din udsmykning ordningen . EE Kane , forfatter til " Do It Yourself Home Drapery Installation " på LifeScript. com , hævder : " træ , metal , glas og plast stænger , kombineret med endeknopper , kan den dekorative ender af stænger , dramatisk indflydelse på udseendet af gardiner . . . . Traditionelt er gardiner ophængt på stænger med faner , sløjfer , ringe eller ved simpelthen gevind stangen gennem en lukket afdeling , eller pol lomme , på toppen af drapere . En anden stationær stil omfatter drapering materialet over stangen , så Den drapere blot falde mod gulvet . "

Således vurderer den stil af gardiner , du har købt , indretningen i rummet , og om gardinerne bedst supplere denne udsmykning ved at være behængt med faner , sløjfer , ringe eller pæl lommer eller ved er draperet .

Gesimser og Gardinkapper

Overvej at installere en gesims eller Valance til at give dine gardiner en mere færdigt look , når du har hængt dem .

En gesims er en traditionel måde at skjule hardware , der går ind i processen med at hænge gardiner . Det er en boks placeret på toppen af gardiner , der kan træ eller polstret stof . Hvis den gesims du har ikke kommet med plads til at skrue den ind i væggen , derefter bruge L-beslag .

Gardinkapper ligner gesimser i , at deres job er at skjule den hardware , der går ind hængende gardiner . I stedet for at blive lange smalle kasser , er sengeforhæng mini-gardiner , der bruger en separat draperier stang eller spor .

Oprettelse Illusions

Hvis dit værelse er lavt til loftet , skal du installere stangen eller spor så tæt som muligt på loftet og lad forhæng pøl på gulvet . Dette vil skabe effekten af et højere loft . På den anden side , for et værelse med højt til loftet lad forhæng lige netop rører gulvet , eller stoppe ved en tomme over det . Ifølge DrapeStyle. com skaber dette et skræddersyet , midten af århundredet look , en, der er at genvinde popularitet .

Anden Artikel

 • hvordan man kan designe dit soveværelse
 • hvordan man kan isolere og gardiner
 • hvordan du installerer kroneformen med en hvælvet loft
 • hvordan man designer en sydvest -look soveværelse
 • soveværelse ideer for piger , der jager
 • hvordan man tapet med anaglypta
 • hvordan man flise omkring et badeværelse vask
 • Hardiplank vs vinyl
 • hvordan man kan gøre forgyldte skodder
 • hvordan man kan oxidere en antik spejl
 •