drop loft ideer til en kælder

drop loft ideer til en kælderUnfinished kældre kan virke koldt og uindbydende . Efterbehandling din kælder er en god måde at tilføje mere brugbar plads til dit hjem . Ud over vægbeklædning og gulvbelægning , beslutte , hvad de skal gøre med de lofter, kan være en udfordring . Der er en masse kreative ideer til at bruge drop lofter i din kælder .

Loft Tile farver

En måde at tilpasse dit drop loft er med dit flise valg . En bred vifte af fliser er til rådighed. Standard loft fliser typisk kommer i en off-white finish . Det er godt for maksimering lys i kældre . Relativt billige , er disse fliser også let udskiftes, hvis man bliver beskadiget eller misfarvet .

Hvis en problemfri hvide finish er bare en smule for " vanilla "for dig , så måske en tekstureret flise ville være en bedre løsning . Tilgængelig for brugerdefineret rækkefølge fra de fleste hjemmefra centre , tekstureret fliser tilføje visuelle interesse og blødgøre fornemmelsen af drop lofter .

Hvis retro eller vintage styling er dine ting , så tin fliser kan være det rigtige for dig . Med udseendet af tin loftplader fra den victorianske æra, kommer disse fliser i forskellige farver fra hvid til krom til kobber , så du er sikker på at finde en der passer til din indretning .

Farvet og mønstrede fliser

Farve og design er altid værdsat i boligindretning, og med en dråbe loft er der en bred vifte af valgmuligheder. Du kan bestille fliser i de fleste almindelige farver . Vælg glatte eller ru fliser i dit foretrukne farve , eller miks og match for endnu mere sort .

Prøv striber af ensfarvet flise eller et skakternet mønster . Brug forskellige farver for forskellige områder af rummet . Bland det op og vær ikke bange for at eksperimentere .

Akustikloft fliser kan også males til enhver farve . Maling på et mønster som en grænse , eller et vægmaleri af en nattehimmel eller andre illustrationer . Tegn dit design til at skalere på millimeterpapir og overføre den til loftet en flise på et tidspunkt .

Belysning Drop Lofter

Belysning spiller en enorm rolle i at gøre kælderen rum føle sig mere åbent . Med drop loft , kan armaturer monteres med en fælles hobbykniv . Brug forsænket dåser til at sætte lys , hvor du ønsker det . Mange af dem er udstyret med monteringsclips designet til drop lofter , eller du kan købe hardware fra din lokale home center .

Klar eller farvet acryl plader kan erstattes af fliser så selv mere lys muligheder . Skinne lys ned gennem klar paneler , eller støbt farver eller malet -on skyggemønstre tværs af dine møbler , vægge og gulv .

Når din omarrangere møblerne , hvorfor så ikke flytte rundt på loftet så godt. Farver , mønstre og selv lamper kan blive flyttet til bedre fremhæve dit nye layout hurtigt og nemt . Prøv det med plader rock .

Anden Artikel

 • tips til at male et loft
 • smykker organisation ideer til vægge
 • Japans efterkrigstid møbler stilarter
 • hjælp matchende interiør farvekoordinater
 • hvad højde skal mine bordlampe være ?
 • hvordan du fjerner sealer fra Saltillo fliser
 • værelse reoler ideer
 • hvordan man kan placere styrofoam i glaseret potter
 • opslagstavle ideer til dit soveværelse
 • hvordan man lægger en åben kasse hylder på væggen
 •