farvekombinationer til rum

farvekombinationer til rumColor er den mest fremragende aspekt og element i ethvert hjem indretning , fordi det har direkte indflydelse på komfort niveau for miljøet samt stemningen i rummets beboere . Vide, hvor vigtigt farve er til succes for et rum , der er mange hjem dekoratører intimideret , når det kommer til at vælge farveskemaer . Heldigvis er der flere smarte måder at skabe en flot farve kombination , uden at have en grad i kunst eller design .

Lån Øje en kunstner

Malere har en naturlig , næsten perfekt øje og fornemmelse for farver i kombinationer . Succes i deres arbejde afhænger lægge farvede pigmenter på overflader inden for en visuelt attraktiv måde . Du kan låne denne gave nemt . Gå til biblioteket , kunstmuseet eller en plakat butik og gennemse de skønne kunster samlinger . Fokus på den store , testet malere gennem kunsthistorien , på tværs af mange perioder med maleri . Kig på billeder fra renæssancen hele vejen op til det tidspunkt, hvor moderne malere som Warhol . Find malerier, der bedes du eller bevæger dig . Kig efter malerier, som fremkalder en livlig fornemmelse , eller at berolige dig . Må ikke overintellektualisere illustrationen eller emnet , bare at reagere på den samlede farveskemaer du ser på billederne . Vælg din favorit maleri fra blandt gruppen og undersøge farvekombinationer på billederne .

For eksempel , kombinerer et billede som Van Gogh 's berømte " Sunflower " arbejde guld toner , grønne og brune farver i perfekt kombination . Kopier dette farveskema til dit værelse, både med hensyn til farver ( matchende nøjagtige nuancer og skygger ) og proportioner . Din " Van Gogh " værelse normalt vil være så vellykket som Van Goghs maleri . Selvfølgelig ramme et billede af din inspiration brik til væg , hvis stil passer dit værelse design periode .

låne Natur

Tag en smuk fotografi af en naturlige landskab indstilling , som du elsker og låne disse farvekombinationer som godt . Fokus på kommerciel succes fotografier fundet i bøger og postkort . Disse professionelle fotografier er generelt mere troværdige end amatør fotografering , når det kommer til en sans for gode farvekombinationer .

Et fotografi af en smuk canadisk sø vil indslag blå vand og himmel , grønne nåletræer og hvide snedækkede bakker . Tag disse farver ( i præcise nuancer , nuancer og skygger , samt proportioner ) og anvende dem på dit værelse at kopiere effekten . Hvis fotografiet er god, og du følger den trofast , vil det være svært at gå glip af mærket . Ramme en kopi af billedet og vise det på væggen for at ære din inspiration brik .

låne Stoffer og Baggrunde

Ligesom kunstnere , designere af stoffer har et godt øje for farver , som du kan stole på . Gå til en stof eller tapet lagre og gennemse samlinger. Bed om farveprøver af mønstre, du kan lide . Studér farvekombinationer og proportioner . En smuk brokade , der består af forskellige brune og elfenben toner , der er godt nok for en seng behandling vil normalt også være godt nok for et helt rum . En baggrund grænseoverskridende byder birdhouses passer måske ikke dit værelse design, men farvekombinationer er, hvad du har brug for . Match toner på stoffet i samme forhold i hele rummet . Som en ekstra bonus , omfatter en plet af din inspiration stof eller tapet i rummet så godt.

Anden Artikel

 • hvordan man lægger blackout liner til rulle skygge
 • DIY reparation af persienner
 • hvordan du udformer dit eget hus for børn
 • persienner gips tips
 • montering af akustiske paneler
 • Forskellen mellem bestik & spisestel
 • hvordan man skaber et lagerområde på en tallerken
 • hvordan man kan gøre fladskærm forhæng
 • hvordan man forbereder betongulv til epoxy maling
 • unikke dug ideer
 •