gårdhave skydedør installation

gårdhave skydedør installationInstallation af en ny glasdør , hvor ingen eksisterer i øjeblikket ( eller erstatte et vindue eller traditionelle dør ) er en tidskrævende opgave, som kræver avancerede snedkeri færdigheder og omhyggelig planlægning . En skydedør væsentligt ændrer designet af et hjem , ikke alene er den strukturelle ændret design , husets trafik , opvarmning og køling og belysning mønstre er alle berørt . Boligejere bør nøje overveje fordele og ulemper ved en glasdør , før de gennemfører dette projekt . I nogle tilfælde kan en traditionel dør arbejde lige så godt , hvis ikke bedre .

Prep Arbejde

Udskiftning af isolering af en væg med en glasdør ændrer opvarmning og afkøling ordning . Glas gevinster og taber varme hurtigt , og det kan påvirke din opvarmning og afkøling regninger . Valg af en isoleret dør kan afbøde dette. Du vil også nødt til at overveje flere andre muligheder , når du vælger en dør . Standarden Højden er 80 inches , men dør bredder række 60 til 96 inches . Dørkarme kommer i træ indkapslet i vinyl , aluminium , stål og træ versioner , alle med flere valg af glas tykkelse eller antallet af ruder . Vinyl døre er den mest holdbare og som regel det bedste isolerede . Metal døre er som regel lettere og kan være billigere , mens træ modeller kan betragtes som den mest attraktive .

Skæring gennem en væg , vil sandsynligvis afsløre elektriske ledninger og kan afsløre VVS eller HVAC kanalsystem . Naturligvis vil disse være flyttet , før døren hardwaren er installeret . Flytning elektrisk ledning er ikke svært, men flytter VVS og kanalsystem kan kræve hjælp fra en professionel . Du skal også have en professionel murer , hvis ydersiden af dit hjem er mursten .

Installation af Låge

Fordi du vil blive skåret igennem en bærende væg , skal du oprette en midlertidig bandage , eller stud væg At støtte den belastning , indtil døren er indrammet . Spring dette trin kan resultere i en katastrofal fejl. Stud Væggene skal passe stramt på plads for at forhindre, at loftet fra sagging og ødelægger bjælker ovenfor . En midlertidig stutteri mur skal rejses senest to meter af muren , der skal skæres .

Efter installation af midlertidige afstivning , skærer sig gennem gipsvæg eller gips på væggen . Den optimale cut vil være langs en eksisterende stud . Afhængigt af bredden af din dør , kan du nødt til at tilføje ekstra pigge til at sikre dørkarmen . Efter fjernelse af gips og tilføje de nødvendige knopper , skære igennem isoleringen og udvendig beklædning . Endelig , før du begynder indramning , vil du nødt til at fjerne de nitter i vejen for døren .

For at ramme i døren , skal du installere en header øverst indledning og et par " jack knopper " , der tillægger den yderste væg studs . Sørg for, at stikket stutterier og header er i lod før placere dørkarmen . Før du sætter glasdør ramme på plads , beskytter den nøgne træ ved at dække den med tagpap eller bygning wrap . Fastgør rammen til header og Jack nitter løst med træskruer , så lod rammen indefra . Det er vigtigt, at en skydedør være helt plan . Det sidste trin er at installere støbning . Caulk leddene i støbning for at undgå varmetab og vandskade .

Anden Artikel

 • syntetiske tæpper vs uld tæpper
 • Hvordan kan jeg kassen en dug ?
 • hvordan man kan gøre vinduet behandlinger til at blokere for solen
 • gård ideer til en baby ’s værelse
 • hvordan man kan gøre seng udhæng til børn
 • hvordan man omlakering en stål brændeovn
 • hvordan man kan gemme billeder i kasser
 • hvordan man kan gøre drue & blomsterarrangementer
 • hvordan man kan investere i antikke Kina
 • hvordan man kan male striber for at gøre et rum større
 •