hvad er den rette lumen for et hjem ?

hvad er den rette lumen for et hjem ?Mens de fleste mennesker kender watt som en belysning sigt færre er klar over, at den oplevede lysstyrke lys måles i lumen . Lumen er internationale enhedssystem måling af lysstyrke , og var oftest forbundet med at måle lysstyrken produktion af projektorer indtil for nylig

Bestem dine behov

Kort de områder af dit hus , og afgøre, hvilke områder kræve stærk belysning , som kræver dæmpet belysning , og så videre . Når du har en idé om din belysning behov , kan du derefter bestemme, hvad lumens output du vil kræve . Det er en god idé at nedskrive effektforbrug belysningen i øjeblikket er i brug i din husstand som en referenceramme .

Low Light Krav

For sengelamper , skabe og belysning til lokaler med lav belysning krav , bruger mellem 200 og 500 lumen . Fælles 25- watt glødepærer typisk producere dette niveau af belysning , f. eks . Hvis du har brug dæmpet belysning i andre , større rum , lumens output af dette niveau giver den ønskede effekt.

Medium Light Krav

For de fleste husholdninger Skikke , skal du bruge belysning , der udleder mellem 500 til 1200 lumen . For dem mere fortrolige med effekt målinger , mest almindelige 40-til 75- watt glødelamper falder inden for dette område . Brug belysning med dette lumens output for de fleste af dine soveværelser og fælles opholdsarealer .

Bright Light Krav

For store lokaler eller til rum , der kræver stærkt lys , brug overalt mellem 1. 200 og 3. 000 lumen . Dette niveau af belysning er godt for ovenlys i store køkkener , eller som den primære kilde til belysning i familieværelser eller garager . Vær opmærksom på at 3. 000 lumens er en yderst lys output , og lys i denne lysstyrke bør anvendes med forsigtighed . Husstand film projektorer og projektører , for eksempel ved at køre typisk mellem 3. 000 og 4. 000 lumen .

Effektivitet

Virkningsgraden for en bestemt elpære , eller effekt , er lumens divideret med watt . Ved en undersøgelse af lumens output af din belysning , så husk på de omkostninger der er forbundet med dine valg . Hvis effekten af en mere energieffektiv model er ens, men levetiden af pæren er betydeligt længere , er det en god ide at købe den længere levetid pære trods de højere omkostninger , som du vil spare penge over livet i den pære . Typisk lysstofrør giver større effekt og længere levetid end glødelamper .

Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge en sort lys over en plakat
 • korrekt personalisering af en postkasse
 • hvordan man kan gøre forgyldte skodder
 • hvordan man vælger en stue maling farve til boligindretning
 • hvordan du opretter en himmelseng med materiale
 • typer af forskellige interiør malerpensler
 • hvordan man cap en ufærdig flise backsplash
 • hvordan du installerer kvarts flise gulve
 • ideer til hjemmet istandsættelse med trægulve
 • vægmaleri effekter
 •