hvad jeg har brug for at flytte ind i et nyt hus

hvad jeg har brug for at flytte ind i et nyt husPå vej ind i et nyt hus kræver en hel del planlægning , organisation og hjælpe . At have en klar fornemmelse af, hvad du behøver for en vellykket skridt kan hjælpe med at sikre , at du har en positiv oplevelse .

Bokse

Pap flyttekasser er af afgørende betydning for konsolideringen af indholdet i din nuværende hjem til transporten til din nye . Bokse kan stables og flyttes let , mens tasker er pladskrævende og kan rippe . For brugte kasser , til at tjekke med dagligvarer og butikker om levering dagen se om du kan snag nogle gratis dem . Større , kan mere holdbare beholdere såsom garderobe bokse købes nyt fra at flytte levering salgssteder såsom U-Haul . Gamle skotøjsæsker kan være en fantastisk løsning til små ting , såsom billedrammer og nips .

Dæmpning for brække

De fleste mennesker ejer en række brække , hvoraf mange er lavet af glas eller keramik , som middagstallerkner og stilk og fod . Line indersiden af papkasser med håndklæder , avis eller andre polstring for at minimere muligheden for revnedannelse eller brud disse poster . Bobleplast er det bedste valg , men overveje at donere den til velgørenhed , når du ankommer til dit nye hjem for at minimere rod . Bruge elementer du har planer om at flytte alligevel som dæmpning kan spare plads i andre kasser også .

kørende bil

Hvad enten du beslutter dig for at leje en lastbil , skal du bruge din egen eller låne en vens , en bil til at flytte dine møbler og ejendele er afgørende . Hvis du bevæger dig mere end 100 miles fra din nuværende hjem , kan du overveje at leje en stor lastbil , der kan passe alt i en rejse . Til kortere flytter , kan du være i stand til blot at foretage flere ture med mindre køretøjer .

Hjælpere

Flytning møbler og personlige genstande fra det ene hus til det andet kan være udmattende , så få hjælp fra professionelle movers , familiemedlemmer eller venner til at hjælpe dig flytte . Mange møbler kræver mere end én person til at løfte , så styrken i tal er en prioritet . Forkæl dine hjælpere til kolde drikkevarer og snacks i pauser på bevægende dag for at vise taknemmelighed for deres hjælp .

Nye kontaktpersoner

flytte til et nyt hus bringer ændringer ikke kun til dine omgivelser , men din adresse og telefon bog . Gøre nogle forskning for at finde købmanden , bibliotek og andre tjenester i nærheden af dit nye hjem . Mød nogle af dine nye naboer og udveksler telefonnumre til at etablere kendte ansigter inden for dit nye community . Selv hvis du flytter inden for en by , tage et kig på din nødtelefon liste for at sikre numrene til brandvæsnet , politi station og hospitaler er stadig relevante for dit område .

ændre din adresse

Skift Deres officielle adresse , så snart du bevæger dig ved at besøge USPS. com eller en USA Post Office placering . Mail kan sendes til din nye adresse midlertidigt , men du skal gøre ændringen permanent til fortsat at modtage mail på dit nye hjem . Derudover er det dit ansvar at kontakte dem, der sender dig e-mail regelmæssigt , såsom banker , kreditorer , magasiner og aviser , at underrette dem om din nye adresse . The Post Office indeholder kort du kan sende til alle dine kontakter til at gøre overgangen lettere .

Anden Artikel

 • tema ideer til udsmykning et nyt hjem
 • hvordan man kan se, om en persisk tæppe er værdifuld
 • skrot bog værelse design ideer
 • behandlinger for vinduet gardiner
 • hvordan man kan hjælpe et gardin dias på en metalstang
 • DIY bogstøtte baser
 • hvordan man kan isolere et vindue blind
 • hvordan man kan hænge en krystal lys armatur med 4 lys
 • hvordan man skaber en moderne stue
 • hvordan man kan hænge en krog på flise
 •