hvad træ skal bruges til trappetrin

hvad træ skal bruges til trappetrinIntet tilføjer skønhed til et hjem så meget som naturlige hårdttræ . Til priser på op til $ 8 pr bord fod og meget mere til eksotiske sorter , men kan det være uoverkommeligt dyrt , især til brug som trappetrin . Der er alternativer til massive slidbaner , der giver de samme skønhed på en meget mindre pris , så en skinnende hårdttræ kig behøver ikke at bryde banken

Typer af Trin

Et solidt træ slidbanen er normalt bruges, når trappetrinoverflader spænder over vanger uden nedenunder støtte . I dette tilfælde kræver de fleste koder det skal være fremstillet af 2- tommer møbler grade hårdttræ . Denne fremgangsmåde er sikker på at være dyrt , og massivt træ er tilbøjelig til at slå sig over tid . Et billigere alternativ er at konstruere trappen på en sådan måde, at slidbaner er fremstillet af bygge- grade træ , som derefter dækkes den med en falsk slidbane , som kan være meget tyndere .

En type falsk slidbanen er limen-laminat , der består af tre eller fire stykker af træ, oftest eg , limet tæt sammen i en vekslende korn mønster og derefter høvlet ned til en 1- tommer tykkelse . Dette eliminerer vridning og er billigere end at gøre slidbane fra en solid stykke træ . Men det giver slidbanen en uønsket stribet udseende .

manipuleret slidbane , en anden type meste lavet i Kina , er en forbedring . Den består af en lamineret kerne , lavet meget gerne en slagter blok , der er omfattet af en 1/4-inch lag af løvtræ , og en vedhæftet næse . Dette opfylder Architectural træarbejde Netværk standarder for laminering og giver det udseende af en solid slidbane .

Den hybride slidbanen er en endnu billigere alternativ og kan bruges , når tæppet vil dække det meste af slidbanen . De ydre kanter af denne slidbane er fremstillet af en bøde løvtræ , mens en billigere hårdttræ anvendes i centrum, hvor det ikke vil blive set .

farve og design

Eg er den mest almindelige hårdttræ anvendes til trappetrin , og selv om det kan farves til at matche de fleste træ farver , der er en række af løvtræ alternativer . Poppel , ask , birk , ahorn og elletræ er nogle blondine skoven at lette området, samtidig med mahogni , kirsebær , jatoba og valnød er eksempler på mørke skov , som giver det rigdom . Desuden er manipuleret bambus slidbaner nu fås i mange farver og har en levende , kornet udseende . De har den ekstra fordel, at en bæredygtig skov produkt . Ligegyldigt om du er matchende en eksisterende gulv , der fremhæver en favorit tæppe eller blander sig med en farvesammensætning , vil du have et bredt udvalg at vælge imellem .

Anden Artikel

 • eksempler på faux maleri
 • hvordan man kan arrangere en gruppe af forskellig størrelse rammer på væggen
 • land hjem gaver
 • Hvordan kan jeg hænge & trim prepasted tapet ?
 • udsmykning ideer til en lyserød soveværelse
 • hvordan man kan købe en rund spisebord
 • hvordan man laver en lampeskærm vedhæng lys
 • Hvordan kan jeg lave min skifer flise look våd ?
 • hvordan man kan lette et køkken
 • hvordan man kan dukke op igen en bordplade med tynde granit
 •