hvor at installere Puck lys

hvor at installere Puck lysPuck lyser er praktiske , små og kan gå næsten hvor som helst de er nødvendige . De er puck -formede lys , der kan være enten kablet eller trådløs og er nemme at installere . Du kan vælge fra en bred vifte af stilarter og farver til at matche din indretning . De typisk kommer i pakker med to eller flere . For kablede puck lyser , har du et valg mellem halogen og fluorescerende , for det trådløse du er begrænset til de LED'er som de tager mindre strøm til at drive . Med en sådan mangfoldighed af lys til rådighed , er placeringen mulighederne uendelige .

Lys Choices

Trådløs LED pucken lys afgiver et klart hvidt lys , der typisk skinner blålig farve . Den kablede halogen pucken lys er mest ligner naturlige dagslys , men det fluorescerende lys er billigere . Puck lyser kan installeres enkeltvis eller i strimler . Kits indeholder ofte strips , der skal være installeret for at tillade pucken lys til at falde på plads ; trådløse typer vil enten have en peel-og-stick underlag eller vil kræve installation af en snap -in- beslag . Den kablede lys kan tilsluttes en stikkontakt eller kabel til en switch .

Hvordan du vælger at bruge din belysning vil også afgøre, hvilken type pucken lys du ønsker. Du kan vælge at have lys , der drives af en vægkontakt , lygter, som er altid tændt, når de er tilsluttet , batteridrevne lys, der skal være tændt , når i brug , eller lys med en automatisk funktion til at tænde , når det omgivende lys er stede . Der er også dæmpning valgmuligheder samt bevægelsesaktiveret lys .

Lys steder

Nogle ældre køkkener har belysning, der er fastsat af en enkelt stativ overhead . Selv om det også er suppleret med dagslys , lyset er underlagt tidspunkt på dagen , årstiden , vejret og solen . En løsning på dette problem er at installere puck lyser under overhead skabene . Undersiden af kabinetter kan ikke have et behov for hele stribe af pucken lys , og du kan placere dem individuelt efter behov .

De fleste af de producenter af pucken lys anbefaler , at du installerer en stribe tæt på fronten af kabinettet for at få optimal dækning af området under dem . At finde den bedste placering , tænde lys stribe og flytte det rundt undersiden af skabene , indtil du er tilfreds med belysning og derefter markere placeringen til installationen.

Puck lys kan også placeres inde i skuffer og skabe , badeværelse forfængelighed , køkken pantries , skure , udhængsskabe , trappeopgange , hjemmeunderholdning centre og næsten alle andre steder , hvor du måske brug for nogle ekstra belysning .

Overvejelser

Lokaliteter for pucken lysinstallation skal være rene og fri for snavs eller støv. Husk , at ledningerne til det kablede lys også vil skulle vedlægges . Den anbefalede placering af pucken lys er omkring en lys for hver 30 inches af rummet .

Vær opmærksom på , at limen på selvklæbende lys kan beskadige overflader eller fjerne maling . Når du installerer det kablede lys du vil være bore huller . Planlægge og gør din målinger mere end én gang før boring og sørg for at placere selvklæbende sorter på steder , der ikke vil blive set , hvis du nogensinde ønsker at fjerne dem .

Når du bruger auto lyssensorer du nødt til at sørge for, at placeringen vil være i fuldstændig mørke og afspærret fra alle lyskilder når de er lukkede . På baggrund sensorer anvender omgivende lys til at bestemme , hvornår de skal tænde og slukke . Placer lysene med føleren mod kilden til omgivende lys . Reflekterende overflader og materialer , der er i nærheden af placeringen af lyset kan også påvirke lyssensoren , sensoren skal pege væk fra enhver reflekterende materialer .

Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre kobber perle gardiner
 • vægtæppet ideer
 • hvordan man opbygger en klippevæg veranda
 • hvordan man opbygger en cykel mur bøjle
 • hvordan man kan male et værelse skabelon
 • hvordan man sort ud et soveværelse
 • hvordan man kan gøre køkken frysere
 • Du kan laminat overtage en eksisterende lamineret køkkenbord ?
 • hvordan man slår en udvendig lampe på inde fra huset
 • hvordan man pulverlak
 •