hvordan du foretager fejlfinding hus - anlæg problemer

hvordan du foretager fejlfinding hus - anlæg problemerNår din stueplante begynder at vende gule , visne og falde blade og blomster , kunne den ulejlighed være alt fra over-vanding under-vanding . Diagnosticering hus-anlæg problemer er lidt ligesom at diagnosticere en sygdom . Du er nødt til at vide , hvad din patient har brug for. Men i modsætning til mennesker , er der tusindvis af arter af potteplanter . Hver enkelt har forskellige behov . Det første skridt er at vide alt, hvad der er værd at vide om din stueplante

Du skal bruge: .
Blyant
Papir .
Plant guide .
Digital kamera med en makro indstilling .


1 .
Identificer dit anlæg ved at kigge grundigt en plante guide bog eller på internettet for en beskrivelse af dit anlæg .
2 .

Skriv ned plantens krav, herunder den type af jord , at anlægget skal plantes i , lysbehov , at fabrikken skal vokse sig stærk , mængden af vand , at anlægget skal trives , og de typer af gødning , at anlæg kræver .
3 .
Check disse krav mod de vilkår , du har givet for dit anlæg . Hvis anlægget vækst synes tynde og planten vokser bøjet mod lyskilden , kan anlægget ikke får tilstrækkeligt lys . Planter med sprøde blade kan ikke modtage tilstrækkelig vand , mens anlæg med bløde brune vækst kan få for meget vand . Hvis spidsen af plantens blade er brune , kan det være modtager for meget gødning .
4 .
Check puljen selv til jordbundsforholdene . Hvis jorden er forkert for anlægget , kan dette medføre, at anlægget til at modtage for lidt eller for meget vand . Hvis anlægget er rod-bundet , kan det ikke får tilstrækkeligt med vand og kan være nødvendigt at repotted
5
Undersøg anlæg til usædvanlige misfarvning eller mug på dens blade . det kan have indgået en plante patogen . Tjek dit anlæg 's beskrivelse af eventuelle patogener , at det er modtagelig for . Du kan også undersøge, om planterne guidebøger til fotos eller tegninger af fælles plantepatogener såsom blad galde , blad spot eller meldug .
6 .
Tag billeder af dit anlæg er nemme at identificere . Brug den makro -indstillingen på dit kamera for detaljerede fotos .
7 .
E-mail eller ringe til din lokale amt udvidelse serviceværksted eller check med en plante-orienteret opslagstavle for en diagnose . Du kan sende dine digitale billeder til en nem identifikation .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer et skab spejl
 • hvordan man kan sy en Valance vindue behandling
 • vindue behandlinger til køkkener
 • hvordan man laver en brænde rack fra rør
 • skrivebord & vægopbevaring
 • billige køkken udsmykning idéer
 • hvordan man kan male et egetræ effekt
 • væg applikationer & grafik , der ligner tegl
 • Hesten udsmykning ideer til et soveværelse makeover
 • hvordan du installerer dekorative fryser dørhåndtag
 •