hvordan du installerer linoleum over vinyl

hvordan du installerer linoleum over vinylBanevare materialer som vinyl og linoleum tilbyder en række fordele for boligejerne . Disse materialer er overkommelige , nemme at vedligeholde og forholdsvis modstandsdygtig over for vand og pletter . Disse funktioner gør vinyl og linoleum populære valg til installation i køkkener , badeværelser og gangarealer , samt i andre dele af hjemmet . Hvis du har eksisterende vinyl og ønsker at erstatte det med linoleum , kan du være i stand til blot at lade det eksisterende gulv på plads og dække det med nye linoleumsgulv . At afgøre, om denne metode vil arbejde for dit gulv , tage sig tid til at tjekke din eksisterende vinyl omhyggeligt for at afgøre dets tilstand .

Du skal bruge:
Broom
. Prægning sammensatte .
Murske .
Målebånd .
Kridtstreg .
Linoleum lim .
Tandspartel .
Linoleum fliser .
Utility kniv .
Lineal (som en metal lineal ) .
100- pund bundvalsen .
Støbning.
Hammer .
Udfør negle .


1 .
Undersøg din eksisterende vinyl gulv . Kig efter peeling , revner eller løs sektioner . Hvis vinyl udviser nogen af disse tegn på skader , skal du ikke forsøge at installere linoleum uden at fjerne vinyl første . Hvis vinyl er i god stand og ser ud til at være fast tilsluttet sig undergulvet , skal du fortsætte med linoleum installationen .
2 .
Fej eller støvsug din vinyl gulv til at fjerne alt snavs og støv . Brug en støvsuger slange vedhæftede fil som er nødvendige for at nå snævre områder som hjørner eller afstandsklodser under skabe eller apparater .
3 .
Undersøg tekstur af din vinyl gulvbelægning . Hvis det er tekstureret på nogen måde , kunne dette tekstur vise gennem din nye linoleum . For at forhindre dette , pels vinyl med en prægning forbindelse , anvendes med en spartel. Tilføj nok af dette stof til at skjule alle tekstur , så vente på gulvet tørre .
4 .
Find midtpunktet i dit gulv . Snap en kridtstreg fra midtpunktet af hver væg til væg modsatte . Det punkt , hvor disse linjer skærer repræsenterer midt på gulvet .
5 .
Spred linoleum lim over halvdelen af gulvet med en tandspartel . Vent indtil limen føles tør at røre ved , før du starter installation fliser . Kig på producentens anvisninger for din lim for at få flere oplysninger om lim indstilling gange .
6 .
Installer din fliser i midten af rummet . Tryk på hver flise fast i limen , men undgå at skubbe fliserne på tværs af klæbrige gulvet . Hold i kanten af hver flise tæt på linje med den tilstødende flise .
7 .
Skær linoleum fliser efter behov , ved hjælp af en hobbykniv og lineal . Varm fliser med en føntørrer eller varmepistol ( ekstraudstyr) for at gøre dem mere smidige og nemme at skære .
8 .
Gentag trin 5 til 7 for at færdiggøre anden halvdel af gulvet .
9 .
Rul gulvet med en 100- lb . bundvalsen . Start i midten af rummet og arbejde ud mod væggene . Dette vil sikre, at fliserne er fuldt levet op til vinylgulve nedenfor .
10 .
Installer trimme eller formning rundt i kanten af gulvet, da ønskede at fuldføre projektet .

Anden Artikel

 • idéer om at organisere og istandsættelse et værelse
 • hvordan man kan male din stue
 • Americana væg udsmykning idéer
 • hvordan man vælger en sprøjtepistol
 • hvordan man kan hænge en stjerne lys armatur
 • hvordan man wire et bad fan & lys
 • unikke måde at vise kunst
 • hvordan man kan anvende en væg grænse
 • hvordan man skaber en stor gæsteværelse
 • hvordan man laver et rum med et vandfald
 •