hvordan du tilføjer hygge til et åbent plantegning

hvordan du tilføjer hygge til et åbent plantegningÅbne grundplaner er populære , fordi de har tendens til at gøre endnu et lille hjem syne større . Udsmykning et åbent område bør planlægges med flow og funktionalitet som en prioritet . Du skal oprette boligarealer , der løber ind i hinanden uden at området ser som en stor lagerhal . Vil du ønsker dine åbne områder for at fremme sammenhold , endnu separate områder til forskellige aktiviteter, der kræver ensomhed . Heldigvis er der mange måder at tilføje hygge til disse typer af hjem -design

Du skal bruge: .
Door fugemasse .
Semi-gloss væg maling .
Luftrenser .
Ventilator .


1 .
Beslut dig for et tema , der vil arbejde i dit hjem . Sørg for, at det er ikke noget man bliver trætte af let . Hvis din familie nyder at bruge tid på søen , stranden eller udendørs , forsøg på at opnå en følelse af at bringe udendørs indeni . Du ønsker måske at have båden ankre og pagajer til væg udsmykning i dit spil værelse . Carry temaet ind i hulen ved at indarbejde scener af sejlbåde i billeder . Tilføj nogle fyr salt og peber shakers eller en tema småkagedåsen til køkkenet . Tilføj nogle dekorative båd eller andelever figurer i spisesalen området for yderligere at indarbejde udseende og flow .
2 .
Mal dine vægge i hele området i en farvesammensætning . Vælg tre eller flere nuancer af denne farve , så dit hjem til at flyde . Du kan bruge en mellemlang eller mørk skygge i den største stue og blegere nuancer i de tilstødende lokaler . Bare sørg for de koordinerer meget nøje . Du bør næppe være i stand til at skelne , at værelserne er to forskellige farver . Du kan tilføje yderligere interesse ved at vælge forskellige væg grænser eller stol skinner for hvert værelse .
3 .
Koordiner stoffer til hvert værelse . Du vil have farver for at være så fleksibelt, at man faktisk kunne suppleant møbler for at skabe et nyt look i alle værelser. Hvis din spisestue dug eller stole har et lille tjekket print i en salvie grøn , skal du bruge en dristigere plaid i spillet værelse og måske nogle stof med blomster eller udendørs scener til alrum . Brug faste til medierne værelse med splashy pyntepuder i en koordinerende farve .
4 .
Vælg møbler , der ser godt ud fra alle vinkler . Sofaer , der er skubbet op mod en væg i et åbent område har tendens til at give rummet en fornemmelse af en virksomhed eller offentligt bibliotek . Bruger små grupperinger af møbler i stedet . Hvis din bolig er ganske rummelig , kan du vil gruppere en kærlighed sæde , ende tabel , lampe , tæppe og gyngestolen ved pejsen og har en anden gruppering af møbler i nærheden af tv eller reoler . Oprettet hyggelige områder til læsning , spille spil , studere og samtale .
5 .
Indarbejd samme gulv i hele den åbne plantegning . Hvis du bruger trægulve eller linoleum , disse er nemme at accessorize med store tæpper eller sprøjte tæpper for at skabe forskellige dele af din bolig .

Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge bar glashylder
 • hvordan de skal dække køkkenborde
 • ideer til hylder til huse
 • hvordan man kan hænge vægbeklædning
 • hvordan man kan anvende flise trim i en bruser
 • sol vindue behandlinger
 • hus maleri færdigheder
 • hvordan man organiserer en børn legerum eller legetøj skab
 • hvordan man designer en adresse plaque
 • balouch persiske tæppe
 •