hvordan man beregner kvadratfod af indendørs maling

hvordan man beregner kvadratfod af indendørs malingBeregning kvadratfod er det første skridt i forberedelsen til at fuldføre et maleri projekt . Det virker som en temmelig ligetil opgave ( bredde gange efter længde og højde ) , men der kan være mange andre overvejelser, der vil påvirke , hvordan du beregner firkant optagelser til bestilling maling . Det kan afhænge af den aktuelle tilstand eller farven på væggene , hvor mange lag du ønsker at anvende , det finish af maling , du bruger, og flere andre faktorer
1 .
Kontakt producenten eller forhandleren af malingen , du vil bruge til at finde ud af , hvad den gennemsnitlige dækningsgrad per gallon er . Typisk er mest hus malinger vil dække i nabolaget af 400 kvadratmeter per gallon . Hvis det er en simpel Genmalingstør af eksisterende maling farve , kan du forvente, at gå videre . Spray rigge vil også få mere dækning end ruller. Hvis du har en farve blandet , skal du sørge for nok til at fuldføre opgaven , kan variationer i farve være dyrt i tid og spild af maling .
2 .
Mål gulvet længden af hver væg skal males . Medtag døråbninger og vinduer , som om de var flade vægge . Multiplicer dette ved mur højde for at få areal på væggene . For hjørner og gangarealer behandle dem som en separate værelser og måle ladlængde og ganges med væggen højden . Glem ikke at inkludere skabene også .
3 .
afgøre, hvilken farve du vil male værelserne . Tilføj 50 procent til de firkantede optagelser i rum , der vil starte mørkere og males lysere . Det vil tage mindst tre lag i de fleste tilfælde at dække en mørk farve med med en lighter en effektivt. Tilføj 25 procent for meget mørke eller lyse farver som rød . Disse stærkt mættede farver kræver ekstra lag for at give en jævn overflade .
4 .
Tegn en malers plot eller diagram . På et stykke almindeligt papir , gør et rektangel for hver væg i hvert rum . Mark målingerne og pladsen optagelser på hver væg 's rektangel . Angiv, hvilke væg det er , og hvad farve det er nu . Omfatter også hvilken farve det vil blive malet . Tegn pladser til loftet så godt, tilføjer de samme oplysninger .
5 .
Glem ikke at måle til loft maling , hvis det er nødvendigt . Dækning på loftet vil variere , især hvis det kommer til at blive sprøjtet . Mål firkantede optagelser af gulvet , vil det typisk være den samme som i loftet. Mål rektangel eller kvadrat værelser fra side til side hver retning og formere sig . For krinkelkroge , måle dem, som om de var separate værelser .
6 .
Gå gennem dit plot for hver farve . Tilføj op på pladsen nødvendige optagelser og lægge procenterne for farveforskel og dybe farver . Tilføj 15 procent for at sikre du har nok og hører fabrikantens gennemsnitlige dækning for type og finish ( flad , blank , satin ) af maling du vil bruge , og overfladen der skal males . Opdele optagelserne skønnet for hver farve med dækning per gallon for at få antallet af gallon behov .
7 .
Rådfør dig med sales hjælp hos din lokale maling butik for at løse enhver forveksling om dækning per gallon . De har arbejdet med professionelle malere , og vil vide, hvad de kan forvente . Det er altid bedre at bestille lidt ekstra .

Anden Artikel

 • hvordan man slår en garage i et spil værelse
 • hvordan de skal dække indvendige betonklods vægge
 • hvordan man laver et glas springvand
 • hvordan man kan fjerne maling fra en gammel kommode , som er ikke - træ
 • ocean udsmykning idéer
 • hvordan man kan dekorere for mindre
 • former for post - form køkkenbordet kanter
 • hvordan man gør indendørs dekoration med planter
 • unikke loft ideer
 • køkken belysning tips
 •