hvordan man designer en seng headboard & footer

hvordan man designer en seng headboard & footerEn ny hovedgærde og sidefod kan forbedre udseendet af næsten ethvert soveværelse . Et sådant projekt kan medføre en meget grundlæggende tilgang , som omfatter krydsfinér med stof , læder eller vinyl . En anden mulighed er at male noget kunstnerisk på et træ hovedgærde og fodspark . Udseendet af den nye stykker bør harmonisere med rummet og ikke overmande den anden møblering . Men hvis rummet har brug for nogle pizazz , kan hovedgærdet tjene som knudepunkt

Du skal bruge: .
skitseblok og blyant
. Målebånd .
Half-tommer krydsfiner .
to -by-fire tømmer .
Ban sav.
Skumplastpolstring .
Stof -backed vinyl eller læder .
Hæftepistol .
Messing søm .
Metal hardware .
Rustfrit stål skruer .


1 .
Skitse en tegning af dit soveværelse med møbler placering . Tegn seng fra forskellige vinkler at afgøre, om du ønsker at vedhæfte headboard direkte på væggen eller på sengerammen . Overveje at gøre headboard nå hele vejen til loftet område for en dristigere erklæring .
2 .
maaler arealet af væggen hovedgærdet vil tage op . Finde ud af , hvis du ønsker hovedgærdet være firkantede off eller afrundes øverst på begge sider . Lav en mønster ud af et stort stykke papir og tape det let til væggen . Hvis størrelsen er korrekt , spore design til 3/4-inch krydsfiner . Gør det samme for trinbrættet sektionen . Brug to tykkelser af krydsfiner til både hovedgærde og trinbrættet , hvis du ønsker tungere og stærkere stykker .
3 .
Skær krydsfinér ved at lægge de enkelte stykker på gulvet . Lægge to -by -four bestyrelser under krydsfiner at hæve det op til skæring . Brug en rund-bladet elektrisk sav til at skære det design, du har spores på hvert stykke . Indstil klingen 1 /4 tomme dybere end tykkelsen af træet . Arbejde langsomt og jævnt , så kniven ikke fange på træet og skære en flænge . Sikre sig hjælp fra en eller flere personer til at hjælpe dig holder brændet på plads til at skære . Brug en tabel så i stedet , hvis du er dygtige til at bruge en . Laminat to hovedgærde design og to fodspark design tilbage til tilbage til dobbelt tykkelse ved hjælp af trælim og C-klemmer , hvis du ønsker det.
4 .
Staple skum folier og sikkert på krydsfiner eller hovedgavl overflade på alle overflader til pad hovedgærdet . Cover polstring med det materiale efter eget valg . Skær materiale til at passe til hovedgærder og dens tykkelse forlader 5/8-inch sømme . Sy på den forkerte side ved hjælp polstring stærke nåle på symaskine . Gå over sømmene to gange for dobbelt styrke . Trim al overskydende i sømmene områder , hvilket efterlader en 1/4-inch margen . Drej til højre side ud og sæt de dækker ned over hovedgærdet . Fastgør materiale på bagsiden af hovedgavl med messing stifter naglet på plads ned en tomme fra toppen .
5 .
Dæk trinbrættet til at matche hovedgærde, men sikkert med kun én messing halse på hver side . Søm en messing halse på hver oversiden af trinbrættet , som vender madrassen . Træk derefter stoffet stramt ned til bunden områder i hovedgærde og trinbrættet . Staple sikkert langs bunden, hvor den vil ikke vise . Skru metal hardware til bunden af hovedgavl til fastgørelse til sengen rammen . Fastgør hardware til trinbrættet , så godt. Spørg nogen til at hjælpe dig med at løfte hovedgærdet og trinbrættet på plads vedhæfte.

gode råd og advarsler


 • Nail metal scrollwork eller specielle metal hånd på forsiden af hovedgærde . Købe guld eller sølv dekorative hardware , der vil matche enten guld eller sølv metal sconces fastgjort til væggen på hver side af hovedgærdet . Denne teknik virker bedst på læder-belagt eller vinyl hovedgærder . Brug skruer længe nok til at holde metalkant sikkert på plads på krydsfiner struktur . Du ønsker ikke noget falde ned , ned på sengen .
 • Hvis du beslutter dig for at sikre headboard direkte på væggen , vil din seng formentlig se mærkeligt med en vedhæftet fodspark . Overveje at bruge headboard kun hvis du fastgøre den til væggen . Sørg for, at hardwaren er sikker på at undgå skader .
 • Anden Artikel

 • vandbaseret maling fjernelse
 • hvordan man vælger en Haas frysere dør stil
 • hvordan man kan male et drenge værelse
 • stue designideer i sort / hvid
 • hvordan man kan vinterklar historiske interiør træpaneler
 • hvordan man designer en krig værelse
 • porcelæn vs porcelæn
 • hvordan man kan dekorere en kid’s kønsneutralt badeværelse
 • Aubusson tæppe pleje
 • vægtæppet ideer
 •