hvordan man kan bygge ramper til kørestole

hvordan man kan bygge ramper til kørestoleResidential kørestolsramper behøver ikke at opfylde amerikanerne med Disabilities Act . ADA retningslinje , dog giver oplysninger og specifikationer , der gør at designe og bygge en rampe mindre kompliceret og sikrere for brugeren . Bygning ramper i eller uden for boligerne giver uafhængighed og adgang til kørestol bundet folk . Permanent ramper bliver en del af strukturen i et hjem og designe for funktion og for æstetik skal være en del af processen . Midlertidige ramper er tilgængelige på nogle medicinske levering butikker og give nem adgang for enkelt trin eller gade kantsten .

Du skal bruge:
Metal målebånd
. Blyant og papir.
Regnemaskine .
Deck materiale .


1 .
Spørg de lokale bygningsmyndigheder afdeling for information om tilladelser og områdekode overholdelse forskrifter , før du begynder byggeriet.
2 .

Design en rampe planlægning af specifikke til webstedet . Måle op fra jorden til det niveau, som rampen skal hæve . Brug denne måling til at beregne , hvor lang tid at lave rampen . En tomme af stigningen vil lige den ene fod af rampen. For en dør 30 inches fra jorden , vil rampen være 30 meter lang . Brug 18- tommers længde til 1- tommer anledning til at mindske vinklen af skråningen . En gradvis stigning er lettere for en person manuelt rullende en kørestol uden el- stol eller bistand .
3 .
Design en U-eller L-form henvender sig til rampen for at opretholde den nødvendige længde . Planlæg en landing område ved årsskiftet og øge bredden til at tillade kørestolen drejer let .
4 .
Lav ramper en uhindret 36 inches lang med større områder mellem svingene og landinger .

5 .
Landing områder øverst og nederst på rampen skal være plan til overfladen . Landing områder på 60 inches med 60 inches give nok plads til kørestol og en bistand udbyder til at dreje hjørnerne sammen .
6 .
Installer løbende håndlister mindst 34 inches høj . Give et andet gelænder på 20 inches for en mere bekvem højde for kørestolsbrugere . Finish enderne af gelændere med tilbage til væggen , et indlæg eller gulvet .
7 .
Installer kofanger kantsten mindst 2 inches høj i et område uden en væg eller gelænder for at undgå uheld ruller ud over rampen . Kantsten skal være anbragt uden for 36- tommer frirum kræves for rampen dæk .
8 .
Tilføj skridsikker maling , tape eller lim strimler til at øge trækkraften . Pyntede skal være skridsikre og giver hjul med tilstrækkelig trækkraft .
9 .
Fastgør interiør ramper sikkert til strukturen af vægge og gulve . Midlertidig ramper skal sidde flush på gulve og er ikke anbefalet til brug på gulvtæppet. Single-trin aluminium ramper skal være fastgjort til gulvet og skridt for sikkerheden .
10 .
Kontakt en professionel byggeentreprenør, som er ekspert i ADA konstruktion for design og bygning rådgivning . Leje en bygherre vil sikre , at din rampe er holdbar , fungerer korrekt, og tilføjer til æstetik af dit hjem .

gode råd og advarsler


 • Tillad spildevandsafløb til udvendig ramper for at undgå glatte overflader .
 • Exterior pyntede materiale gør fremragende rampe-byggemateriale . Følg producentens anbefalinger til montage og hardware forslag . Sikker stillinger i jorden med cement . Saml støtter med indramning hardware . Ramme rampen og landing . Tilsæt top pyntede og gelændere . Følg producentens anbefalinger til montage og hardware forslag .
 • Brug interiør ramper kun i områder , hvor rampen længde vil ikke blive bragt i fare . En højde ændring af 12 inches kræver en rampe på mindst 12 fod . Farlige ulykker opstår, når en rampe er for stejl eller for kort .
 • Anden Artikel

 • ideer til vinduet gardin design
 • hvordan du får vist en orientalsk fan
 • hvordan man laver noget lys over en bevægelsesdetektor
 • hvordan man stråtag håndflade
 • hvordan man kan lægge keramiske fliser over vinylgulve
 • køkken design & ideer
 • køkken udstødning design ideer
 • hvordan du installerer 18- tommer natursten flise
 • hvordan du fjerner tapet lim til at male væggene
 • marmor støv & lime vask
 •