hvordan man kan designe dit værelse til at ligne solsystemet

hvordan man kan designe dit værelse til at ligne solsystemetSolsystemet består af otte planeter , eller ni hvis du medtager Pluto . Følgende er den rækkefølge , som planeterne kredser om Solen : ( . selvom Pluto er blevet afvist som værende en planet og er nu betragtes som en dværgplanet ) Merkur , Venus , Jorden , Mars , Jupiter , Saturn , Uranus , Neptun og Pluto Vi har længe været fascineret af disse planeter , der dominerer nattehimlen så langt væk . At bringe dem lidt tættere på hjemmet , dekorere dit rum til at ligne solsystemet du ser uden for dit vindue hver aften .

Du skal bruge: .
Maling og maleværktøjerne
Styrofoam kugler ( forskellige størrelser ) .
Glow -in-the- mørke stjerner .
Glow -in-the- mørke maling .
String .
Skrue kroge .
Byggeri papir .
Saks.


1 .
Paint rummet til at repræsentere nattehimlen i det ydre rum . Du kan tæppe hele rummet , herunder loftet , med mørk blå eller sort maling .
2 .
Paint en stor cirkel på loftet med appelsiner , at røde og gule repræsenterer solen. Du ønsker måske at tilføje flammer på siderne af Solen til at give det en mere strålende touch .
3 .
Opret planeter i solsystemet ved hjælp af skum bolde i forskellige størrelser . Husk på de relative størrelser af de planeter , såvel som de respektive planeter Farvning , når du maler dem .
4 .
Opret Saturns ringe . Skåret en stor cirkel fra et stykke papir. Tag et stykke af bygge- papir og fold det på midten . Skære en halvcirkel ud af den foldede stykke byggeri papir på den foldede ende . Dette vil give dig en stor cirkel . Fold cirklen i halvdelen igen , og skæres anden halvcirkel , så der er ca en tomme af bredde til at danne ring . Fold papiret , og du vil nu have en cirkel med et hul i midten . Dette svarer til Saturns ringe . Du kan derefter placere Saturns skum bold i hullet , kan det være nødvendigt at justere ringe til at passe stramt rundt om skummet bolden
5
Lav en stor mængde asteroider ud af bittesmå skum . bolde og male dem sorte . De vil repræsentere asteroidebæltet mellem Mars og Jupiter .
6 .
Sæt en skrue krog i begge ender af hver streng . Drej en skrue krog fra hver streng i hvert skum kugle . Maling strengene sorte for at skabe den illusion, at boldene er flydende .
7 .
figur ud af placeringen af hvert planet i forhold til hinanden . Du vil gerne planeterne til at omgive solen på loftet , men sørg for , at Merkur er tættest på Solen , mens Neptun ( eller hvis du foretrækker det, Pluto ) er længst væk fra Solen.
8 .

Skru skruen kroge til hver planet i loftet . I mellem Mars og Jupiter , tilsæt asteroider fra asteroidebæltet .
9 .
Tilføj glød-in- the- mørke stjerner til sidevæggene til at holde følelsen af solsystemet selv når det er tid til seng . Brug af glød -in-the- mørke stjerner , kan du oprette nogle af dine stjernebilleder på sidevæggene . Du kan også tilføje glød -in-the- mørke maling til planeterne og Solen.

gode råd og advarsler


 • Hold skum bolde langt væk fra enhver ventiler eller ventilatorer , og også holde dem så tæt på loftet som muligt for at undgå, at folk slår deres hoveder , når de går i rummet .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan splatte - male et værelse
 • hvordan man kan dekorere en nyrenoveret køkken
 • hvordan man kan hænge en ravfarvet glas lampe
 • hvordan man kan lave tapet fejl
 • hvordan man kan skære lameller
 • hvordan man kan gøre anderledes appliqu¦s til puder
 • hvordan man kan prime & male magnesium metal
 • hvordan man kan ændre et loft fan til en lys armatur
 • hvordan man lægger støbning trimme
 • hvordan man køber Votivlys i løs vægt
 •