hvordan man kan fortælle en autentisk persisk tæppe

hvordan man kan fortælle en autentisk persisk tæppeEn persisk tæppe er det ultimative i fin gulvbelægninger. Desværre , klog fabrikanter kopiere stilarter og mønstre persiske tæpper for at gøre dem til at se autentisk , selv når de maskinelt fremstillede reproduktioner . Vær forsigtig , når de køber et tæppe, en sælger hævder er autentisk . Kig efter spor i kvalitet , mønster og materiale , der vil lade dig vide , om sælgeren er at være ærlig . En rigtig Persisk tæppe vil stå sin prøve , så det er vigtigt at sørge for , at du køber den ægte vare .
1 .
Kig efter ordet " håndlavede " på beskrivelsen af artiklen , eller spørge sælgeren blankt , hvis punktet var håndlavede . Persiske tæpper er altid håndlavet af master kunstnere , der har praktiseret kunst tæppe gøre i årevis . Autentiske persiske tæpper er aldrig lavet på maskine , uanset hvad sælgeren hævder .
2 .
Query sælgeren om, hvordan han fik tæppe . De fleste gode persiske tæpper har detaljerede historier og baggrunde til at gå sammen med tæppe . For eksempel kan det have været fremsat af en nomadisk stamme i Iran , eller ved en dygtig kvindelig håndværker . Hvis sælgeren har modtaget tæppe fra et tæppe fabrikant eller købte dem i løs vægt hos en anden forhandler , er der en god chance for det er ikke den ægte vare .
3 .
Kig nøje på det mønster af tæppet . Alle persiske tæpper er strengt symmetrisk , og en usymmetrisk mønster er et tip-off til den ikke er autentisk . Persiske tæpper også at anvende specifikke symboler til at betegne historie linjer og attributter . For eksempel betyder en hund beskyttelse , en lilje repræsenterer renhed og en granatæble , frugtbarhed . Spørg sælgeren om symboler. En sand Persisk tæppe sælgeren vil være i stand til at fortælle dig, hvad hver enkelt symbol betyder .
4 .
Identificer det materiale, tæppet er lavet af . Den traditionelle persiske tæppe er lavet af uld , med lejlighedsvise silke tilbehør . Tæppet skal være blød , med en stram vævning .
5 .
Overvej kvaliteten af tæppet helhed. Persisk tæppe beslutningstagere overveje deres arbejde en kunst og sætter en ære i at producere de fineste tæppe muligt . Sjuskede arbejde , sjusket knuder og falmede farver er ikke repræsentative for en ægte persisk tæppe . Kig efter en tynd , men robust tæppe med stramme knuder og perfekt afsluttede kanter for at sikre, at du får en ægte persisk tæppe .

Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre bløde folde latinske nuancer
 • hvordan man kan sætte laminat på væggen
 • hvordan man laver en kobber gardin stang
 • hvordan du får vist papirpenge
 • oplysninger om tæppe firkanter
 • hvordan man kan male et betongulv til at acceptere male epoxy
 • hvordan man kan bygge ramper til kørestole
 • hvordan man kan justere spredebillede for en HVLP maling pistol
 • hjemmelavet elektrisk lamper
 • hvad er den rette lumen for et hjem ?
 •