hvordan man kan gøre brunt papir lampeskærme

hvordan man kan gøre brunt papir lampeskærmeI udformningen af et rum , har intet samme mulighed for at fremkomme med en udtalelse så stærkt som den belysning. Lamper, der ikke blot har en dekorativ base , men måske mere vigtigt er det lampeskærm . Skyggen omfatter farve , form og kvalitet af lys ønskes , skal det mørkt og hyggeligt eller lys og lyse . Brunt papir eller håndværk papir lampeskærme , uanset om forskønnet eller plain , gøre et stærkt indtryk på den samlede følelse af et rum

Du skal bruge: .
2 meter brunt papir
Lampeskærme ramme .
Saks.
Lim eller varm lim pistol .
Mineralsk olie .
Klar lak .


1 .
Vælg den rigtige form af brunt papir . Forskellige former for brunt papir har forskellige evner til at tillade lys til at skinne igennem dem . Brunt papir indkøbsposer , for eksempel , er meget tyk og vil ikke lade meget lys igennem . Brown voks papir vil blive gennemsigtig , og lad en masse lys igennem.
2 .
Vælg en ramme . Koniske , tromme , og kvadratisk /rektangulær rammer er de mest velegnede for begynderen . Overvej størrelse og form i forhold din indretning .
3 .
Mark papiret og klip det ud . Når diameteren af toppen og bunden af skyggen er de samme , alt hvad du behøver er en papirstrimmel , der er 1 tomme højere end rammen og 1 /2 tomme længere end omkredsen af rammen . For konisk nuancer , rulle rammen 360 grader på dit papir . Som du ruller , skal du markere den øverste og nederste kant på 1/2-inch mellemrum . Forbind prikkerne , tilføje en ekstra 1/2-inch til toppen og bunden , derefter skæres ud din bue , hvilket giver en ekstra 1/2-inch i den ene ende .
4 .
Lim papiret til rammen . Passer dig papir på rammen , overlapper ender med 1 /2 tommer , og overholde med lim eller en lim pistol . Fold 1/2-inch bræmme over toppen og bunden af rammen og derefter lime dem der . Du kan vælge at sætte en stribe af lim ned hver spankulere af rammen , som du passer papiret , men vær opmærksom på , at denne lim kan vise gennem dit færdige arbejde , når lyset er tændt.
5 .

Pynt din skygge . Du kan give din skygge en mere færdigt look ved at lime et bånd på bånd rundt om øverste og nederste kanter . Flytning af bånd væk fra kanten af en tomme eller så kan give en mere formel look , som er en dejlig modvægt til din brunt papir . Fringe , kvaster og ædelstene kan give en lignende kontrast . Du kan give papiret selv en pergament effekt ved at børste det med mineralsk olie eller klar lak .

gode råd og advarsler


 • Du kan høre om sy lampeskærm materiale til ramme . Papir skal limes , da der i de fleste tilfælde , er papir ikke stærk nok til at understøtte spændingen i tråden , og det vil rive papiret .
 • Når du laver en konisk skygge , kan det tage en overraskende mængde papir . Prøv udbredelsen af din skygge på gulvet og måle det område, den dækker at bestemme dimensionerne af din oprindelige stykke papir .
 • Pærer er en kilde til varme og kan forårsage nogle materialer til at fange brand . Være fornuftigt om de elementer , du bruger , hvor langt væk de er fra pæren og varmen rating af pære . Halogenpærer er meget varmere end glødepærer , og må ikke være egnet til papir nuancer . Energisparepærer generelt producerer mindre varme .
 • Anden Artikel

 • Martha Stewart opslagstavle ideer
 • hvordan man opbygger en rund picnic bord med siddepladser
 • hvordan man kan hænge vindue paneler
 • Hvordan kan jeg lave et lille badeværelse indbydende ?
 • hvordan man kan dekorere en altan
 • hvordan man laver en moderne soveværelse fremstår mere traditionelle
 • hvordan man kan male en pulje dæk
 • maling ideer til et lille barn værelse
 • hvordan man kan dekorere et badeværelse med sort granit gulvfliser
 • hvordan man kan varme en pool med sort rør
 •