hvordan man kan hænge plastpotter til udplantning

hvordan man kan hænge plastpotter til udplantningHængende en plante inde i dit hjem kan bringe en smule af udendørs smag ind i dit hjem . Du kan sætte næsten alle planter , du ønsker i en plastik hængende gryde . Mens nogle plastic potter allerede har ledning fyldstoffer og kroge til at hænge , hvilket gør processen meget lettere , klargøring enhver anden plast pot til ophængning er stadig forholdsvis let . Hængende et anlæg i dit hjem er et projekt, som vil kræve en smule tid til at sikre, at det gøres ordentligt , og vil ikke skade dit hjem eller dit anlæg

Du skal bruge: .
Boremaskine
. Blyant .
Regnemaskine .
Robust streng eller sejlgarn .
Metalring .
Loft krog .
Målebånd eller lineal .


1 .
Brug en blyant til at markere , hvor du vil bore fire huller rundt om toppen af den tomme plast potten , at du vil bruge til at suspendere puljen fra loftet ( hvis den ikke allerede har et middel til suspension fra loftet ) . Sørg for at alle hullerne er mindst 1 /4 " fra toppen af puljen og niveau med hinanden . Brug et målebånd for at sikre hullerne er lige langt fra hinanden omkring toppen af puljen .
2 .
Bor huller i de afmærkede steder ved hjælp af en boremaskine . Gør hullerne stor nok , så snoren kan slippe igennem dem let .
3 .
Bestem hvor meget streng du nødt til at skære ved først at regne diameteren af potten og hvor lavt du ønsker, at det hænge ved at måle den med din lineal . Brug den pythagoræiske læresætning ( c ²=a ² + b ² ) for at hjælpe figur denne . For eksempel puljen , hvis du ønsker at hænge 24 inches og puljen er 12 inches tværs , finde 24 kvadrat ( 24 x 24=576 ) , og tilføjer, at til 12 kvadrat (12 x 12=144 ), hvilket er 720 . Derefter finde kvadratroden af dette nummer ved hjælp af din lommeregner ( 26,83 ) . Længden af strengen , du behøver, er det dobbelte af dit svar ( lidt mindre end 54 inches i dette eksempel ) . Tillad et par inches af ekstra længde til at binde en knude .
4 .
Mål og skære to stykker snor ved hjælp af resultaterne, der bestemmes i trin 3 , og sørg for hvert stykke er nøjagtig den samme længde .
5 .
Skub et stykke snor gennem hver af de to huller , der er tættest på dig , at binde en stram knude på enden af hver på indersiden af potten for at sikre , at strengene kommer ikke fortrydes eller glide tilbage gennem hullerne . Må ikke binde de to strenge sammen .
6 .
Skub begge strenge gennem en enkelt metalring ( eller en robust krog med en løkke for enden ) . Kryds og tværs gennem strygere og slips hver streng til sin modsatte hul , knuder hver inde i potten . Det endelige resultat vil have metal ring med både strygere , der løber gennem midten som en X. Dette er det punkt , hvorfra du vil hænge puljen .
7 .
Installer et loft krog , hvor du ønsker at hænge plast potten . Installer krog i et solidt stykke træ . Hvis du sætter krogen gennem gipsvæg , så sørg for en stud er større end det ved at trykke på væggen og lytte til en solid lyd . Hvis du trykker på , og det lyder hult , er du mellem lægter . Installation af en krog , hvor der ikke er nogen stutteri kan resultere i skader på dit loft .
8 .
Fyld potten med planten og jord , vand anlægget i overensstemmelse hermed, og hænge det fra krogen du har installeret. Sørg for, at puljen er plan for at undgå vandspild og til at holde det ser pæn og professionel .

gode råd og advarsler


 • Brug en tyk , kraftig snor såsom nylon eller endda metaltråd at sikre, at den kan bære vægten af anlægget og jorden , når du hænger puljen .
 • Alle de ting du har brug for at hænge en plastic pot kan findes på enten en håndværk eller isenkræmmer .
 • Sørg loftet krogen du bruger, er stærk nok til at understøtte vægten af dit anlæg , pot , jord og hvad vand du føjer til anlægget .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan skære kroneformen indvendige hjørner
 • hvordan man kan omlakering gamle radio frysere , der har finér
 • hvordan man kan montere en frameless spejl
 • mursten maleri ideer
 • hvordan de skal dække et hul , når hængende vindue nuancer
 • hvordan du tilføjer et strejf af glamour til en pude
 • hvordan man laver en vindmølle generator for en lille hytte
 • lille værelse udsmykning tips
 • hvordan man kan male en olietønde i en kælder
 • hvordan du opretter dit eget badeværelse spejl
 •