hvordan man kan justere persienner

hvordan man kan justere persiennerVandret persienner kan være den mest konventionelle og populær måde at outfit et hjem med vindue behandlinger . Disse blinds kommer i mange forskellige farver , stilarter og materialer til at matche din indretning. Blinds kan custom-fit til et vindue , men ofte gange de kan være for bred , eller længden er for langt til den ønskede plads . Det er muligt at justere længden og bredden af persienner dig selv . Det tager et par grundlæggende materialer for at udføre den opgave

Du skal bruge: .
Målebånd
. Pen .
Afdækningstape .
Gummibånd .
Nedstryger .
Tang eller skruetrækker .
Skruetrækker .
Saks.

skære ned Bredde på persienner


1 .
Reducer bredde på persienner ved at skære ned Valance , overlisten og lameller med en nedstryger . Brug din målebånd til at tage nye målinger og tegne en linje med en pen , hvor du bliver nødt til at trimme dem .
2 .
Fjern den lille metal stykke eller ende afstivning fra slutningen af overlisten . Skær overlisten med en nedstryger på mærket du har foretaget . Klem slutningen af overlisten lukket med en tang , men først erstatte slutningen afstivningen hvor du fandt den .
3 .
Bind tyk elastikker rundt om blinds , og sørg for enderne justeret . Cover enderne af lameller med malertape , så du ikke beskadiger dem . Brug målebåndet , og markere , hvor du nødt til at skære dem med pennen . Save det overskydende beløb af blinde . Brug en sløv klinge at undgå at beskadige lamellerne .
4 .
Tegn en linje med en pen på den Valance , hvor du nødt til at skære dem . Skære ned på blinds lige indenfor linjen , så der er plads til beslagene .
5 .
Skub overlisten tilbage på plads, inden du hænge blinds tilbage på væggen .

Afkortning Længde af persienner


1 .
Bestem den ønskede længde af blinds og kun fjerne disse lamellerne for at forhindre unødvendigt arbejde.
2 .

Træk plastpropper under bunden skinne med en flad skruetrækker . Gemme dem på et sikkert sted til senere .
3 .
Tag elevatoren ledningen fra bunden jernbane ved at skære knuden i sidste ende med en saks eller afbinding det med fingrene .
4 .
Fjern den overskydende lamellerne gennem streng stiger . Kun tegne den nødvendige mængde af lameller .
5 .
Skub bunden jernbane og skub den ind i stigen strengen lige under den sidste tremme . Skub snoren gennem åbningen i bunden jernbane og binde en stor knude i slutningen af strengen , lige under bundskinnen .
6 .
Kontrollér længden af ledninger og blinds at sikre, at de hænger korrekt . Røverkøb det overskydende snor med en saks , lige under knuden . Skubbe den ekstra ledninger gennem åbningen i bunden jernbane og sætte propper på plads igen.
7 .
Hæng blinds tilbage over vinduet , og sørg for at de fungerer korrekt . Træk liften ledningen og hæve og sænke blinds . Foretag de nødvendige justeringer på nuværende tidspunkt .

gode råd og advarsler


 • altid dobbelt- tjekke din målinger før savning blinds eller overliste . Når du trimme dem , det er for sent at rette det , hvis du ved et uheld at klippe for meget .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan spraymaling færdige møbler reol kits
 • hvordan man kan dekorere med teatersiddepladser & hvilestole
 • hvordan du installerer kvarts flise gulve
 • hvordan du fjerner tavlen maling på en mursten
 • sjove ideer med bambus
 • hvordan man kan gøre cute tabel center stykker billigt
 • hvordan man kan dekorere en art deco stue med stil
 • den bedste måde at markere elektriske felter , før drywalling
 • hvordan man designer en sydvest -look soveværelse
 • asiat romantik udsmykning idéer
 •