hvordan man kan konvertere et værelse ind i et rygerum

hvordan man kan konvertere et værelse ind i et rygerumKonvertering af et værelse i et rygerum er mere kompliceret end blot at købe en pakke cigaretter , et askebæger og lukke døren . Hvis du ønsker at oprette en egentlig rygerum i dit private hjem , skal du tage hensyn til ventilation , møbler og sundhed konsekvenser . Men med den rette set- up teknikker , kan du konvertere næsten enhver regelmæssig rum til et rygerum

Du skal bruge: .
Dør fugemasse
Semi-gloss væg maling .
Luftrenser .
Ventilator .


1 .
Beslut hvilket rum i dit hjem , du vil bruge som et rygerum . Mens mange mennesker bruger kælderen som det lokale valg, da det ofte er ufærdige eller anvendes til oplagring eller underholdning , huske på, at røgen stiger og kunne trænge ind på andre rum i dit hjem . En option , der ville forhindre de mest mængden af røg i at trænge ind andre rum ville være at bruge et værelse på en høj etage med en eller flere udvendige vinduer .
2 .
Sørg for, at væggene og døre til rygerummet er korrekt lukket . Du vil være sikker på , at når du lukker døren til dit rygerum , så lidt røg som muligt trænger andre værelser . Køb for rygerummet en ny dør, sæler stramt , når den er lukket . Hvis du ikke ønsker at købe en ny dør , kan du placere et håndklæde i bunden af døren , når døren er lukket for at minimere mængden af røg, undslipper rummet .
3 .

Luk alle aircondition og varme kanaler , der fører ind og ud af rygerummet . Ved at lukke kanaler , vil du ikke give røgen let adgang til at trænge ind andre rum .
4 .
Fjern alle gulvtæpper og polstrede møbler fra rummet . Tæpper og møbler med en masse stof og tøj holder røg lugt mere end andet materiale , særligt hårde gulve og træmøbler .
5 .
Fjern alle tapet , og male væggene i rygerum med en semi-gloss maling . Denne type maling vil ikke absorbere så meget lugt eller pletter fra røgen , som andre materialer . Du bør overveje at vaske væggene hver måned med en blanding af lige dele koldt vand og bagepulver . Dette vil holde væggene rene og fri for lugt oprustning .
6 .
Installer en luftrenser eller ventilation ventilator i rygerummet . Størrelsen og typen af luft purifier eller ventilator , som du har valgt er op til dig , men enhver generel luftrenser eller ventilator vil hjælpe filtrere røgen i rummet og holde røgen sive ind i andre rum , som ikke blot vil mindske den røg lugt , men også gavne dit helbred ved at holde luften renere . Hvis du vælger at bruge en ventilator til dit rygerum , skal du hyre en certificeret professionel installatør til at skære en stikkontakt fra dit rygerum til det fri.

gode råd og advarsler


 • Environmental Protection Agency og utallige medicinske fagfolk opfordre amerikanerne til ikke at ryge i hjem med andre mennesker , men især for at undgå at ryge omkring børn . Udsættelse for passiv rygning kan medføre en række sygdomme og endda død .
 • Anden Artikel

 • hvordan man kan vælge mellem en gel eller gas ventless pejs
 • hvid marmor fakta
 • eksempler på faux maleri
 • hvordan man laver en kaskade Valance
 • hvordan man kan male trærammer & karme i en skærm værelse
 • maling udsmykning idéer
 • foråret centrale dekoration ideer
 • vindue trim ideer
 • gratis og nemt hovedgærde ideer
 • hvordan du fjerner latex maling fra lak
 •