hvordan man kan male formica for en metal look

hvordan man kan male formica for en metal lookRige, kan metallisk toner samle et værelse med en antydning af raffinement . Kobber kan skabe et varmt miljø i en kedelig køkken . Udseendet af rustfrit stål kan give et badeværelse en uberørt og moderne look . Kobber , stål og andre metaller er noget dyrere , men en faux finish kan give dig det udseende, du ønsker for en brøkdel af prisen . Formica skranken og bordplader kan males til at ligne metal . Processen er ret enkel og kan være afsluttet i løbet af en weekend

Du skal bruge: .
Husholdning cleanser .
Rent håndklæde .
150- sandpapir korn .
Fugtig klud .
100 procent akryl primer .
Malerulle med 1 /8 til 1 /4 tommer lur .
Spraymaling designet til plast .
Klar akryl .
Kobberfarvede maling .
Green håndværk maling .
Køkkenrulle .
Rå umbra håndværk maling .
Gamle sok .
Satin eller semi-gloss klar akryl maling .

Forbered Surface


1 .
Rengør overfladen med en husstand renseprodukt . Fjern alt snavs og olie fra hele overfladen . Skyl godt og gentag om nødvendigt . Tør med et rent håndklæde .
2 .
Slib overfladen med 150- grus sandpapir . Let Scuff den er færdig , så malingen vil holde sig til formica. Fjern støv med en fugtig klud og lad overfladen tørre helt .
3 .
Påfør et lag på 100 procent akryl primer med en malerulle med en 1 /8 til 1 /4 tommer lur . Tillad at tørre i ¨¦n til to timer og anvende en anden frakke. Tillad at tørre i 12 timer , før der ansøges maling .

Mal den Formica


1 .
Mal overfladen den ønskede farve . Vælg en spray maling beregnet til brug på plast . Disse malinger er tilgængelige i en række af metalliske toner . Anvendelse i en fejende bevægelse for at undgå løber og sprøjtestøv . Tillad at tørre i en time .
2 .
Slib alle kører eller ujævne områder med 150- sandpapir korn og bruge en fugtig klud for at fjerne støv. Tør med et rent håndklæde .
3 .
Påfør endnu et lag med lys fejende bevægelser og lad det tørre . Du er nu klar til at anvende en faux finish eller klar akryl .

Påfør en Aged Kobber Udfør


1 .
Anvend en finish , der efterligner en gammel kobber . Forbered overfladen og anvende to lag en kobber-farvet maling . Lad det tørre helt , før du fortsætter.
2 .
Rub grønne håndværk maling hen over overfladen med en køkkenrulle . Du bør have en lys grøn farve på overfladen . Må ikke anvendes for meget farve .
3 .
Rub rå umbra håndværk maling på overfladen med en gammel sok . Påfør farven i et par tilfældige områder , men gælder ikke for meget farve . Prøv at give det et naturligt udseende .

forsegle overfladen


1 .
Forsegl overfladen med klar akryl . Vælg en satin eller semi-gloss akryl sealer og anvendes med en malerulle med en 1 /8 til 1 /4 tomme lur . Tillad at tørre i én til to timer .
2 .
Påfør endnu et lag af klar akryl og lad det tørre i 1-2 timer. Påfør en ekstra lag , hvis det ønskes .
3 .
Lad finish til at helbrede . Det vil tage 2-3 uger for malingen til at helbrede . I denne tid , bør de malede formica ikke rengøres med andet end en fugtig klud . Efter at malingen er hærdet , kan overfladen rengøres med mild rense . Brug aldrig en skrubber eller skurepulver på malede formica .

Anden Artikel

 • hvordan man kan bygge med glas blokke
 • Hvordan kan jeg restring skiven systemet på min bambus blind ?
 • stue designideer i sort / hvid
 • retninger for marbleizing kolonner
 • hvordan man kan slippe af striber på dine vægge forårsaget af tapeter fjernelse
 • maling ideer til et lille barn værelse
 • hvordan man kan betrække med stof
 • hvordan du installerer T8 lysstofrør
 • hvordan man kan gøre quiltet puder
 • hvordan man designer udvendige hus belysning
 •