hvordan man kan ramme og hænge farvede glas

hvordan man kan ramme og hænge farvede glasFarvede glas , uanset om det er et projekt, du har lavet , eller en du har købt , kan være en smuk tilføjelse til dit hjem . Ved udformningen og hængende dine blyindfattede ruder, skal du tage hensyn til , om du vil beholde de farvede glas monteret i et vindue , eller du vil have noget , der er mere bærbar , hvis du beslutter at flytte . Der er enkle måder at hænge farvede glas , eller mere komplicerede procedurer for fast montering

Du skal bruge: .
Træ til frame ( ahorn eller enhver form for hårdt træ vil gøre )
Kant træ .
Krydsfiner .
Trælim .
Router .
Saw .
Gerings boks .
Sander .
Klemmer .
Pletten for træ.
Hammer .
Panel ben .
Malerpensel .
Billedramme wire og skruer .
Kroge til at hænge kunst .
Stemning eller glas klip .
Hærdet glas .
Fugepistol .
Gummi tætningsstrimler /fugemasse .

Ramme Din Stained Glass


1 .
Byg en træramme størrelsen på din farvede glas . Med saven og bispehue boks , skåret fire stykker træ på størrelse med din illustration , skære enderne på en 45- graders vinkel , så de passer i hjørnerne . Slib kanterne med slibemaskinen at gøre dem glatte .
2 .
Byg en indre sub ramme ud af kant træ . Skær stykker 1 tomme bredere på alle sider end størrelsen af illustrationen , så du kan indstille illustrationen på underramme , efterlader nok plads til at sikre den med en opbakning senere . Lav en 45- graders snit i hver ende , som du gjorde for den ydre ramme . Den underramme sidder under hovedrammen . Størrelsen skal være længden af den tilgængelige plads i hullet i hovedrammen . Slib kanterne med slibemaskinen til at udjævne dem . Lim hjørnerne sammen og klemme , så limen tørre natten over . Lim underramme til bagsiden af rammen , klemme alle , og lad det tørre endnu en nat .
3 .
Farv rammen med en farve bejdse , som supplerer de farvede glas . Lad pletten tørre . Sæt de farvede glas i rammen . Derefter skæres en plade af krydsfiner for opbakning og tack det ind i bagsiden af sub rammen med lille panel ben . Vedhæft en billedramme ledning mellem to små skruer, som du skrue på bagsiden af rammen , så du kan hænge din farvede glas som et billede , hvis du ønsker det .

Hang Din indrammet Stained Glass


1 .
Sæt kroge til rammerne for et vindue og hænge din farvede glas ved brug af billedet ledning . Denne måde kan du tage det ned , hvis du flytter .
2 .
Sæt de farvede glas i et vindue af lignende dimensioner . De farvede glas kan passe ind i åbningen og holdt på plads med caulking eller glas klip , eller til en permanent pasform , lille ramme bygget omkring de farvede glas til at holde det på plads permanent
3
.
Byg de farvede glas i et rum , hvor du kan sandwich den mellem hærdet glas , som i en forstuen . De farvede glas skal ½ tomme mindre end dimensioner hærdet glas . Indsprøjte en gummiforsegling i ekstra plads til at isolere rummet . Den hærdet glas skal 1 /8 tomme mindre end åbningen .

Anden Artikel

 • køkken korridor design ideer
 • ideer til en kids spil værelse
 • hallen måde maleri ideer
 • hvordan man kan lette kunstige palmer
 • hvordan man vælger en udsmykning stil til en stue
 • hvordan man kan hænge vindue paneler
 • instruktioner til at installere en Tiffany foyer lys
 • hvordan man laver en bambus stigen
 • teenagepige værelse ideer
 • hvordan man opbygger et badekar kabinet
 •