hvordan man kan trimme en dørkarmen

hvordan man kan trimme en dørkarmenStandarden trim for en indvendig dør karmen kaldes beklædning , og det kommer i en bred vifte af både traditionelle og moderne stilarter . Mest kabinet er monteret med mitered hjørner , så parring stykker er skåret på en 45- graders vinkel for at danne en perfekt 90- graders vinkel i hvert hjørne . Nogle beklædning stilarter og applikationer kræver butted samlinger , hvor kvadrat -ended sidestykkerne røv op mod den lige underkanten af horisontale øverste stykke ( kaldet hoved huset) . Næsten alle huset skal være installeret med en " afsløre ", en 1/8- at 1/4-inch udligne mellem kanten af dørkarmen og den indvendige kant af kabinettet .

Du skal bruge:
Kombination firkantet
. Blyant .
Målebånd .
Power geringssav eller gerings kasse og backsaw .
Hammer .
Udfør negle .
Nail sæt .


1 .
Mark afslører linjer på dørkarmen 's kanter , ved hjælp af en blyant og en kombination firkantet sat til den ønskede afsløre . Det afslører dimension er op til dig , bare bruge hvad ser bedst ud . Du kan markere langs hele længden af alle karmen stykker eller bare for enden af hvert stykke . Linjerne øverst enderne af sidestykkerne bør skærer med dem i enderne af hovedet arb .
2 .
Mål mellem de to skærende linjer for at bestemme længden af hovedet kabinettet . Skær hus til længde, med en mekanisk geringssav eller en bispehue kasse og backsaw at sikre en ren , lige afskåret . For mitered hus , skåret begge ender på 45 grader , ved hjælp af de målte dimension som udgangspunkt for vinkler . For butted hus , tilsæt bredde begge sider beklædning brikker til den målte dimension , plus eventuel dekorative overhæng , hvis det ønskes , skære begge ender firkant eller i en lille vinkel , hvis det ønskes .
3 .
Test-fit hovedet huset , og tack den på plads med et par af finish negle . Sørg for, at den nederste kant af kabinettet er på afslører linjerne.
4 .
Mål fra gulv til bunden af hovedet huset , og skær den side kabinettet brikkerne til at passe . Gering enderne på 45 grader i en mitered installation , klippe enderne pladsen for butted . Test-fit side kabinettet , og sørg for hjørnesamlinger se godt ud.
5 .
Spænd alle brikker til karmen kanter og væg indramning med finish negle . Kør negle lidt under overfladen af træ, ved hjælp af et søm sæt .

Anden Artikel

 • hvordan man laver en gårdhave vindue behandling
 • instruktioner til en plasma vægbeslag
 • hvordan man lakering faux frysere
 • hvordan man kan tænde en mørk rum
 • hvordan man opbygger falske træpaneler
 • hvordan man kan forskyde trægulv planker
 • de bedste måder at dekorere dit badeværelse
 • hvad er de behandlinger af loftet vinduer ?
 • Sådan opdaterer dit badeværelse uden remodeling
 • hvordan de skal dække pletter på en betonvæg
 •